Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 istanbulda amerikan futbolu malzemeleri satan biyer var mı?var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 war 4 uncu levent tarafinda ama efsane kazik ne alcaksin yardimci olmaya calisam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://www.forelle.com/ su da mebsiteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 shoulder pad helmet rib protector falan.ciddi kazıkmış ama yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi neden aldigini sorabilir miyim takimin vermiyo mu malzemeni? yane en azindan SP ve helmeti onu gectim rib protector cidden lazim mi yane sirf show bi alet cunku pozisyonun ne? qb misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bizim okul vermiyo para takıma sorma fdsokafd.ya kesin alcam diye bişey yok da fiyatları falan ucuzsa alırım kendi şeyimi yani. rib protector nasıl şov ya korusun işte kaburgaları dsf. pozisyonum daha belli değil. receiver,linebacker,cornerback bunlardan biri olcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 1. hangi takimsiniz. bizim okulda vermedi para mara biz kicimizi yirttik aldik. 2. rib protector gereksiz bisi ben 5 sen eoynadim hic kaburga kiran insanna takismadim 3.dedigin pozisyonlarda ne kadar az malzeme = o kadar iyi performans o sebeble gerek yok belki lb oynarsan cowboy collar alirsin ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bilgi hunters. sen hangi takımdaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 5 sene oynadim yildizda biraktim abi oyunculara malzeme aldirarak takim kuruyosaniz siztiniz onu diyimde eauheahuea oyuncu bulamassiniz eauhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yok o benim cinsliğim.kimseye aldırmıyolar normalde .çorabı dahil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi bak malzeme alcaksan kisisel malzemelerden sonra(yane corap ayakkabi kogi) ilk alman gereken seyler under armour ve pant yane ben huyluydum ilk bunnari aldik underarmor kisin cennet gibi pentte baska adamin gotune deyen seyi giymedigimden shouldpadi camasir makinesinde yikayabilirsin eger eve goturme sansiniz warsa kaskida yikayabilirsin igrenme durumuysa dedigim gibi yok illa kendime alcam diyosan dedigim gibi once pent ve under armor al eldiven al kask ve sp en son ben diyorum ya senelerce oynadim kask aldim sp takimin spsiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: shouldpadi camasir makinesinde yikayabilirsin çüş...nası bi makina o ya...harbimi..denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abicim aletin tamamini deil aman icindeki sungerler cirtcirtli bantlarla baglidir plastige onlari sok sunger kisimlari makineye at yika hic bisi olmuyo en az 3 defa yikadim cunku ter siniyo cok kotu kokuyo plastik kismida dedigim gibi ben kuvete ayip yikamistim oda canavar gibi oluyo euhaeuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 KenshinHimura said: BonePART said: shouldpadi camasir makinesinde yikayabilirsin çüş...nası bi makina o ya...harbimi..denicem sahneyi aklıma getirdim ya.. Kaskı makinaya sokmaya çalısan biri.. Bende devamlı heveslenip heveslenip bırakıyorum bu amerikan futbolu işini ya bir gaza gelsem oynicamda uni. flnda bitti gerçi artık normal takımlarda varmış ama neyse.. Zaten fiyatlara baktım harbiden rekor muş.. Paintball a çılgınca para veriyorum birde bunu kaldıramayabilirim gerçi bu tek seferlik yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ekipmanı takım ödünç verir sen almazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yav ne gerk var annamıyorum okul versin eşşolueşşeklere bak deli ediolar beni... Sen orada okulun reklamını yapıcan edicen spor yaparaktan okul buna destek olmucak... ağzına tosurduklarımının O değilde illaki getirmek istiyosan www.ebay.com buradan kovala www.eastbay.com buradan bak www.footballamerica.com buradanda bak 100$ geçmeyen ürünleri direk sokarsın bu fiyatı aşarsa gümrükte uğraşırsın(bi o kadarda gümrüğe verirsin) Onun dışındada amerikaya giden bi arkadaş bulucaksın yakasına yapışıp eline parayı sıkıştırıp istediğin malzemelerin ebatlarını vericeksin alıp gelicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 www.outlet.dk ben burdan aldıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Selamlar, Hacettepe Reddeers Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 selam Fikirtepe Hunters saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kadifekale Outlaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Limontepe Pillagers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Tepecik Hookers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dukkanin birine girip bana helmet, armor ver demek nasil bir duygu ben de tatmak istiyorum. bir de yaninda two handed sword olarak claymore falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konak Piers' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Osmangazi Buccaneers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar