Castiel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Merhabalar ! Birkaç gün içerisinde doğum günü hediyesi olarak yeni bir laptop almayı düşünüyorum yaklaşık olarak 1000-1200tl arasında harcama yapmayı planlıyorum. İyi bir laptop tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ? Ayrıca tavsiyede bulunurken online satış yapan sitelerden link verirseniz çok iyi olur şeklini şemalinide görmüş olurum. Teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bu laptopla oyun oynanacak mı :) Laptop alınırken dikkat edilmesi gereken bir husus bu ona göre tavsiye edebiliriz. Belirli özellikleri belirtmediğin için net bir tavsiyede bulunamayacağım. ACER AS5739G T6600 ACER AS5739G P7350 Zaten diğer markalar 1.500 ytl den başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tşkler bilgi için kullanım amacı günlük nette surf video izlemek arada bir oyun oynamak tarzı şeyler olacak bu yüzden pek fazla harcama yapmak istemedim. acer nasıl bir marka laptop konusunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bütçe bu oyun da pek oynamayacaksan arkadaşın önerdiği acerlar işini görür ki onlarla gayet güzel oyunda oynarsın. Acer markası öyle çok sorunlu bir marka değil çevremde kullananlardan bildiğim kadarı ile ama alacağın laptop ın herşeyden önce teknik servisini bir araştır ara derim. Sonuçta ne alırsan al arızalanma ya da fabrikasyon hatası olması muhtemeldir ufacık bir ihtimalde olsa sonra başın ağrımasın. Hp teknik serviste arkadaşım çalışıyor, alacağın ürünlerde Hp den (laptop) uzak durmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak laptoplarında ciddi sıkıntı yaşatıyor. Packard Bell Acer Bu iki laptopta senin fazlasıyla işini görür ancak bunların arasında bir seçim yapacak olsam Acer i seçerdim ekran kartı 128bit ve daha üst segment. diğer tüm özellikleri ztn aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1000-1200TL'ye iyi laptop olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 adam zaten i7 işlemcili 8gb ramli makina istiyorum demiyo, bütçeme göre iyi makina istiyorum diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Acer fiyat anlaminda biraz daha uygun yani başka markanın 1.500 e laptopu aynı özelliklerde acerda 1.200, 1.300 civarinda. Abim Acer kullanıyo 1 yıl olucak nerdeyse mayıs gibi, hiç bir sorun yaşamadı şuana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 @deg doğum günü hediyesi olacak kendim için almıyorum. kullanacak kişi pc hastası olmadığı için abartı birşey almak istemedim o yüzden orta seviye birşey almak daha iyi olur diye düşündüm. kötü seçim mi yahu şimdi bunlar niye öyle dedin ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aQuelleris said: Hp teknik serviste arkadaşım çalışıyor, alacağın ürünlerde Hp den (laptop) uzak durmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak laptoplarında ciddi sıkıntı yaşatıyor. Aynı şey DELL içinde geçerli. Acer kullanan çok tanıdığım var. Hiç bir sıkıntı yaşamadılar bugune kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @Castiel İyi bir doğum günü hediyesi olabilir belki, o konuda bir fikrim yok. said: 1000-1200tl arasında harcama yapmayı planlıyorum. İyi bir laptop tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ? dediğin için öyle yazdım ben. Şu dönemde o fiyat aralığında alacağın laptop iyi bir laptop olmayacaktır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bu kullandığım 2.hp hiç bir sorun yaşamadım.çevremde de yaşayan göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar