Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop tavsiyesi

Castiel

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar !

Birkaç gün içerisinde doğum günü hediyesi olarak yeni bir laptop almayı düşünüyorum yaklaşık olarak 1000-1200tl arasında harcama yapmayı planlıyorum. İyi bir laptop tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ? Ayrıca tavsiyede bulunurken online satış yapan sitelerden link verirseniz çok iyi olur şeklini şemalinide görmüş olurum.

Teşekkürler!
Sosyal ağlarda paylaş

Bütçe bu oyun da pek oynamayacaksan arkadaşın önerdiği acerlar işini görür ki onlarla gayet güzel oyunda oynarsın. Acer markası öyle çok sorunlu bir marka değil çevremde kullananlardan bildiğim kadarı ile ama alacağın laptop ın herşeyden önce teknik servisini bir araştır ara derim. Sonuçta ne alırsan al arızalanma ya da fabrikasyon hatası olması muhtemeldir ufacık bir ihtimalde olsa sonra başın ağrımasın.

Hp teknik serviste arkadaşım çalışıyor, alacağın ürünlerde Hp den (laptop) uzak durmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak laptoplarında ciddi sıkıntı yaşatıyor.

Packard Bell
Acer

Bu iki laptopta senin fazlasıyla işini görür ancak bunların arasında bir seçim yapacak olsam Acer i seçerdim ekran kartı 128bit ve daha üst segment. diğer tüm özellikleri ztn aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

@deg

doğum günü hediyesi olacak kendim için almıyorum. kullanacak kişi pc hastası olmadığı için abartı birşey almak istemedim o yüzden orta seviye birşey almak daha iyi olur diye düşündüm. kötü seçim mi yahu şimdi bunlar niye öyle dedin ki :p
Sosyal ağlarda paylaş

aQuelleris said:

Hp teknik serviste arkadaşım çalışıyor, alacağın ürünlerde Hp den (laptop) uzak durmanı tavsiye ederim. Çünkü genel olarak laptoplarında ciddi sıkıntı yaşatıyor.

Aynı şey DELL içinde geçerli.

Acer kullanan çok tanıdığım var. Hiç bir sıkıntı yaşamadılar bugune kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

@Castiel

İyi bir doğum günü hediyesi olabilir belki, o konuda bir fikrim yok.

said:
1000-1200tl arasında harcama yapmayı planlıyorum. İyi bir laptop tavsiyesinde bulunabilir misiniz acaba ?

dediğin için öyle yazdım ben. Şu dönemde o fiyat aralığında alacağın laptop iyi bir laptop olmayacaktır sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...