Tarantababu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arkadaşlar , Logitech Momo Racing Force Feedback Direksiyon almak istiyorum satmak isteyen yada ucuza alabileceğim bir yer önerisi olan varsa öne çıksın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Logitech Formula Force Ex var istersen momo değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 momo tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bende var, masamdaki konfor ve yer sorunlarından dolayı oynayamıyorum. Fakat garantisi bitti, toplasan 3 saat falan oynanmıştır ama hep sağda solda ilgisiz kaldığı için de pedalları biraz tozlu, haberin olsun. Gerekli temizliği elimden geldiğince yapıp 100'e bırakırım istersen, kargo senden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Baggio said: Bende var, masamdaki konfor ve yer sorunlarından dolayı oynayamıyorum. Fakat garantisi bitti, toplasan 3 saat falan oynanmıştır ama hep sağda solda ilgisiz kaldığı için de pedalları biraz tozlu, haberin olsun. Gerekli temizliği elimden geldiğince yapıp 100'e bırakırım istersen, kargo senden :p çalışıyosa sorun yok da .. Gel şunu kargo dahil 100 yapalım .. bi de nerden yollayacan eğer ist. ise elden teslim alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar