Tarantababu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arkadaşlar , Logitech Momo Racing Force Feedback Direksiyon almak istiyorum satmak isteyen yada ucuza alabileceğim bir yer önerisi olan varsa öne çıksın ....
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Logitech Formula Force Ex var istersen momo değil ama
Baggio Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bende var, masamdaki konfor ve yer sorunlarından dolayı oynayamıyorum. Fakat garantisi bitti, toplasan 3 saat falan oynanmıştır ama hep sağda solda ilgisiz kaldığı için de pedalları biraz tozlu, haberin olsun. Gerekli temizliği elimden geldiğince yapıp 100'e bırakırım istersen, kargo senden :p
Tarantababu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Baggio said: Bende var, masamdaki konfor ve yer sorunlarından dolayı oynayamıyorum. Fakat garantisi bitti, toplasan 3 saat falan oynanmıştır ama hep sağda solda ilgisiz kaldığı için de pedalları biraz tozlu, haberin olsun. Gerekli temizliği elimden geldiğince yapıp 100'e bırakırım istersen, kargo senden :p çalışıyosa sorun yok da .. Gel şunu kargo dahil 100 yapalım .. bi de nerden yollayacan eğer ist. ise elden teslim alabilirim..
Öne çıkan mesajlar