Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 olm oynuorm şimdi roma'yım. son haftaya girdik. 1-juve 8 fark attı bize eşşekler 2- ac milan oda 4 puan yetişemiorz o yüzden yensekte biz 3,4,5 aynı puandayız inter ben fiorentina. fena kapıştık he şampiyonlar ligine gitmek için. bizim maçta fiorentinayla son hafta. neyse sonra inter yenmiş yarıda baktık. o 3. oldu bizim maçta 0-0 bıttı. avarajla ben 4. oldum. gidiyorum şampiyonlar ligine hadi hayırlısı. avrupa ligini zaten aldığımdan ötürü değişik bir tat yakalamak istedim o yüzden heycanlıydı gidip gidememe maçı... bide italyan kupasından elendim 2.turda oda içimde ukte. 2.sezonmda bu 2 kupayı istiyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 başarılar kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 EYVALLAH KANKİTOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 mutlu haberlerini büyük bi heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kanatlar baptista ve kader keita ile sağlam hacı 4-3-3 oynuyorum zaten ama ortanın ortasına şöyle kalite bir adam lazım top çıkarcak kimi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gerard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ayhan akman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 romada taktik şöyle olmalı arkadaşım 4 1 2 1 2 4 defans şu şekilde risse,juan,mexes ve casetti ön libero De rossi orta sahada kanatlara koy 2 adet taddedi ve baptista onların önüne forvet arkasına Totti ileridede Menez ve Vucinic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fede said: ayhan akman adam şaka gibi ya europa ligde bide gs çıktı çeyrek finalde bi baktım sahada AYHAN reis dedim yuh bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 her maç 3 yer bu takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 baban yer 3 tane terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kermit said: romada taktik şöyle olmalı arkadaşım 4 1 2 1 2 4 defans şu şekilde risse - juan - mexes - casetti ön libero De rossi orta sahada kanatlara koy 2 adet taddedi ve baptista onların önüne forvet arkasına Totti ileridede Menez ve Vucinic. defans aynen ama ortada de rossi, kanatlarda david pizarro, baptista ileride de kanatlara doğru açıkta kader keita (transferim lol), menez/vucinic, ortaya da totti koyuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tottiyi forvet arkasında oynat arkadaşım saçmalama yahu al topu orta sahada aç önünü çek şutunu gol direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 zaten genelde kanatlardan girdiğim için totti geride kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya oyun anlaşıyınıza o zaman sizin. kanatlardan git orta yap topu çek yerden pas at ortadan zorlayın şu oyunlarda birazda arkadaşım. dikine gidin kaleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yok topu çek yerden pas at yapmam lan ezik değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 o zaman bi kerede kaleye dikine gitmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hadi aslanım dikine giderek bi gol at ve videosunu koy buraya. bekliyorum. yüzümü kara çıkarma. güveniyom sana ben yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 genelde 30 metre altından vurmam topa bazen arkadaşla "şuta basmak yok" ya da "pas'a basmak yok" şeklinde maçlar yaptıgımız da oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 totti zaten genelde bir yarı oynatıyorum. yoruluyor. menez girince ortadan hızlı adam takır takır geçip gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Farinal said: kanatlar baptista ve kader keita ile sağlam hacı 4-3-3 oynuyorum zaten ama ortanın ortasına şöyle kalite bir adam lazım top çıkarcak kimi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 paran varsa bas xaviye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi 1.lige we united ve pes united geldi şimdi çok çakma bişi oldu bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 2.sezona güzel bir başlangıç yaptım gençler 5 maçta 13 puan ile liderim. kupanın ilk turunu geçtim 1-1 ve 1-0 (90+2 biraz şanslıyım). ama şampiyonlar ligi playoffuna kötü başladım olympiacos ile 0-1 kendi evimde ilk maçı. ÖNÜMDEKİ MAÇLARA BAKACAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 zaten bu Romanın yunanlılardan çektiği nedir. panathinakosa elendi uefada sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar