Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Ağva Çıkartması (01-08-2004)

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bu pazar sabahın bir köründe Ağva'ya doğru günü birlik bir gezi için yola çıkacağım. Tercihim motosikletli patilerin gelmesidir zira ben o şekilde gideceğim. Onun dışında ben arabamla gelirim diyen olursa da dönüş yolunda ekmek kaydıyla beraber gideriz :)

Saat 9 gibi İstanbul'dan ayrılıp kahvaltıyı Şile'de yapmayı, sonrasında Ağva'ya gidip biraz gezinip soğuk bir şeyler içip öğlen yemeğini yemeyi ve uygun bir vakitte de dönmeyi planlıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ah gidemedim ben hala bu sene..3 senedir yazı kemerde geçiriyodum bu sene tıkıldım çınarcığa ;) sana iyi tatiller..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

hadi patiler şehre tıkılıp kalmaktan sıkılmadınız mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

halfmumi o mesafe koymaz sana be
koskoca bisikletçisin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...