QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ZaugnaKhaldun said: fıstık sarma olmazsa bu da olur aslında http://www.theloxcafe.com/asts/imgs/wafflesayfasi-waffle-buyuk.jpg ALLAHSIIIIIIIIIIIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 di said: Spidee said: Canım da hiç tatlı çekmez ya, şu özelliğimi çok seviyorum. Ayrıca yeşil tatlı yenir mi lan, of. Abi antep fistikli her tatli her daim yenir. Ben de tam tersini düşünüyorum ya, içinde Antep Fıstık olan hiçbir şey yemeyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 canım hiç şerbetli tatlı çekmez, şu özelliğimi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 QueenofSpades said: kız paso tatlı yiyo ama biliyordur :D neydi senin brownie intense miydi bella? alakası yok stalker kendisi postlarıma yorum yapmazsa ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Şu tatlı şeyler kadar ağzımda büyüyen bişey yok 1 tane bile yemem nefret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 dişimi fırçalamasam çok fena canım çekerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 iskender koydun harbi küfür ettim yani, canım hiç tatlı çekmez ama iskender.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oha daha bugün yedim. Şimdi de baklava yanımda duruyo da çok yedim canım çekmiyor. Bhu kazan dibi de var dolapta ohhşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barnacle said: Spidee said: Canım da hiç tatlı çekmez ya, şu özelliğimi çok seviyorum. Ayrıca yeşil tatlı yenir mi lan, of. türk erkeğinin kriptoniti. ÜHÜHÜ 2 senedir kebap yemedim. :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barnacle said: Spidee said: Canım da hiç tatlı çekmez ya, şu özelliğimi çok seviyorum. Ayrıca yeşil tatlı yenir mi lan, of. türk erkeğinin kriptoniti. Budur işte (tu) Her çeşit et (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yavaş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 BİR PATİ KLASİĞİİİ Şimdi midye dolma ve kokoreç resimleri gelecek peşinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Spidee said: di said: Spidee said: Canım da hiç tatlı çekmez ya, şu özelliğimi çok seviyorum. Ayrıca yeşil tatlı yenir mi lan, of. Abi antep fistikli her tatli her daim yenir. Ben de tam tersini düşünüyorum ya, içinde Antep Fıstık olan hiçbir şey yemeyebilirim. Canin deli gibi cekmeyebilir anlarim da sevilmeyecek sey degildir hani. Yesillik ve peynir turlerini sevmeyen tiplerden sonra efsane olursun gozumde varsa oyle biseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: asıl çikolatalı baklava deneyin güllüoğlu'nda. sus sen, pis donutçı amerikan özentisi kapitalist liberal vazokonstraktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 şu saatte var getirelim mi deseler veririm siparişi, tok olmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: asıl çikolatalı baklava deneyin güllüoğlu'nda. önyargılı yaklaşmak gibi olmasın da çok iğrenç olur gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi iskender o kebap değil. olsa olsa iskender kebabı olur. sadece kebap olmaz yani. bütün ecnebiler yapıyor bu hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 BloodyBeast said: Bella said: asıl çikolatalı baklava deneyin güllüoğlu'nda. önyargılı yaklaşmak gibi olmasın da çok iğrenç olur gibi duruyoBaklavayi bozuyo bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 1 lt süt içtim demin, hala iskendere ağzım sulanıyor ya asfzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya biragh iskender kebap iste ossun. ecnebiler kebab diyo bi kere. bir de öyle demelerinin sebebi; genelde buradaki cükübik dönercilerde tek cesidin iskender olmasi ve ona kebab denmesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 KAYMAKLI BAKLAVA. WIN (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ecnebiyi bırak kendi insanımız bunun üstüne patates kızartması koyuyo küfür eder gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 @roket herşeyin yeri ayrı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hadi yavrum hadi hadi yürü burası warlock tr değil bak burdada terbiyesizlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warlock tr den banlattınız burdada banlatırsanız ayıp olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 di said: Canin deli gibi cekmeyebilir anlarim da sevilmeyecek sey degildir hani. Yesillik ve peynir turlerini sevmeyen tiplerden sonra efsane olursun gozumde varsa oyle biseyin. Valla yemem Antep Fıstıklı bir şey mümkün olduğu sürece. Niye güzelim tatlıların içlerine Antep Fıstığı sokuşturulur ki ya? Çok yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar