ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Client kodelerini hanGı programlar aracılığıyla gizleRim waRsa öyle bildiğiniz site bu işlerle uğraşan bahşedeRseniz seWinirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 client kodları ?[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 anladın sen anladın ;) Client kodları işte Exe Stealth vb gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hex 'den bahsediyorsun sanirim ? Onlari gizlemenin bir yolu yok hem neden gizliceksinki ??[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yahu Silencer zamanında gizlemedimi Clientin hex codelerini bilen birisi varsa cevap versin lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kendin söylemişsin işte exe stealth . bu ayrıca codeları gizlemek değil client ı packlemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Daum, 29 Temmuz 2004 16:45 tarihinde demiş ki: kendin söylemişsin işte exe stealth . bu ayrıca codeları gizlemek değil client ı packlemektir. Client i packlemek sözlük anlamı olarak paketlemek sıkıştırmak ama Exe Steatlh gibi programlarin asli amaci Client kodlarini pack ederek gizlemektir.Yoksa packlemenin Client a kattıgı bir özellik yok...Bu arada ExE Stealth programlarının bir çogu unpack edilebiliyor unpack edilemeyen bi exe stealth programı aramanı tavsiye ederim...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 exe stealt program adıdır unpack edilemeyen exe stealth nasıl oluyor ? bu programların genel adı pack programları olarak geçer exe steath değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya ben biliorum exe stealthin ne olduğunu bana bu tür programların isimlerini bilen varsa söyleyin dedim sadece UPX , Exe Stealth , .... daha ne varsa söyleyin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Daum, 29 Temmuz 2004 17:05 tarihinde demiş ki: exe stealt program adıdır unpack edilemeyen exe stealth nasıl oluyor ? bu programların genel adı pack programları olarak geçer exe steath değil. Arkadasım anlama problemimi yaşıyorsun her Exe Stealth farklı kodlanır bu yüzden bi unpack programı her exe yi unpack etmez... *Fenerli Degilmi*[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 anlama kıtlığı çeken benmiyim ajaba ¿¿ Benim sorduğum soruyu iyicene bir anlada konuş.. Benim sorduğum soru ... Exe Stealth benzeri Packer programlarının isimleri nelerdir? Exe Stealth örnek verdim ben orda..alala. [Bu mesaj ibrahimakgun tarafından 29 Temmuz 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 :D Ben sana demedimki Daum a demiştim üstüne niye alındın ?[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 pardon :) ne bilim topic bana ait olunja üstüme alınıom hemenn :P .. Ya hayır bu forumlarda lafı anlamadan bilmeden sazanlayan çok kişi var o yüzden birdenbire parlayıveriyorum neyse sen bak dalgana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Exe Stealth bir 'protector' programıdır. Exe Stealth bir isimdir. Compressor = sıkıştıran programdır, amacı "kod" gizlemek değildir. Protector = kodları gizleyen programdır. Unpack = tüm bu programların reverse (ters) eden programdır. Unpack edilemeyen "exe stealth" programı yoktur. Varsa bile kırılır.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 elin veledi (bkz: faust) unpack edemesin diye piyasada kırılmışı yaygın olmayan bir exestealth versionu aramak pek yanlış birşey olmasagerek?[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Unpack edilemeyen birşey için sanırım hiç bilinmeyen bir protector iyidir sanırım.[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 adamlar başka bişi bilmio ki.. gördüler wildgenie'den exestealthı :P bas babam bas :)[signature][hline]The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Harbi öyle ama. Ya bide ortada "kılint yazılııır" diye dolaşıyorlar ya ona bitiyorum. Ulen client editlenir de :P yazılır demekle şunu kastediyorlar: prof dosyası nebuladan huesler cecil arenastan alınır v.s. :p[signature][hline]Loverman! Haha! And here I stand Forever, amen 'cause I am what I am what I am what I am, hey Forgive me, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar