hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ya suan pilav yaptım ve içine bildiğin 1 kamyon tuz döktüm banamısın demiyor hala tatlı geliyor tadı.Acaba bende bi hastalık mı oldu? bugun yemeye calıstığım herşey tatlı geliyordu. Anlamadım gitti ya. Erkeğim bu arada hamile olma riski 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 damıt pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bi sorunun falan var mı bilmem tabii de, tuz eroin gibi bişi attıkça atasın geliyor kesmiyor falan asfhz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 3 beyazdan uzak durucaksın tuz,seker,eroin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 SeaGle said: damıt pilavı :D kanky ya :/ dertliyim su içsem şekerim normale döner mi acep? bugun misal su içmedim hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nike mı markası? abi napcam bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 pilavin sindirimi bittikten sonra giyip olaylarini akisina birak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 doğru söyleyin Kaç günüm kaldı :'( su içtim biraz iyi geldi.Birde sabahtan miğdem ekşimişti Onun etkiside olabilers değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tencerenin dibi şekerlidir belki başka bi pişirme kabında bidaha pişir güzelcede demle ha tabi montla yapmayıda unutma abi bu arada ben itiraf ediyim ya 1 2 sene oldu galiba ben bu montla sıç olayına pek gulmedim ya hiçbizaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vivavale said: 3 beyazdan uzak durucaksın tuz,seker,eroin şeker tuz sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tellos said: tencerenin dibi şekerlidir belki başka bi pişirme kabında bidaha pişir güzelcede demle ha tabi montla yapmayıda unutma montlasıç? geçiyor gibi yaa uyusam düzelirim sanırım :) Teşekkürler ilgi için arkadaşlar Kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri böyle ilgi görmedim :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ne pirinci o ? basmati falan mi? bazi pirincler tatsiz oluyo cünkü baya. sen tatli demissin de, normal pilava göre tadi garip geldiginden öle bir karmasaliga kurban gitmis olabilirsin. bilemedim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 BALDO prinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hattok said: Erkeğim bu arada hamile olma riski 0 :D Asla Asla Deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Tuz yerine seker dokuyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Quadrophenia said: Tuz yerine seker dokuyor olabilirsin. :DDDDDDDDDD ne masumca bi cevap bu yaa :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 al fıstık ye biraz 2-3 sayfa olunca topic geçer senin hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fistan döverim seni hepinizi döverim uleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Kolunu sok icine. Duzelir belki tadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 meraban gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar