Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yazıldı mı önceden bilmiorum ama 1 haziranda türkiyeye geliyolarmış. biletler 36 milyon gibi bişey ama nerde olucak konser tam emin diyilim. haberiniz olsun[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Sepultura delikanlıyı bozar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 la sen ne diyosun ne delikanlılığı bozcak ;P 3-4 sene önce de gelcez diyip [official sayfada yazıyodu] gelmemişlerdi bu seferde sayfalarında yazmıyo ama millet "kesin geliyolar" diyo inşallah bi bokluk olmaz busefer[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bostanci yada Maslak Venue deymiş konser galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bende duydum yerin 7 kat altında bile olsa gitmeyi planlıyorum içimden bi ses "dont, dont believe what you hear" diyor ancak harbiden geliolar galiba[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 maxin sesinden canlı bi mass hypnosis, bi sarcastic existance, bi arise, bi dead embryonic cells dinlemek için herkesi satabilirdim eheh ama olsun bakalım gelirlerse derrick greenden de eski şarkıları dinlemeye hazırız[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 derrick te çok iyi bence [Bu mesaj arcane tarafından 05 May 2003 18:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 dogrudur bizim ingilizce öğretmeni görevli konserde tercüman olarak ! raise that fucken' double horns up in the air ![hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ingilizce öğretmeninin grup üyeleriyle çektireceği her türlü foto video veya hacılayacağı pena baget vesaire ne varsa talibim :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 hepsi bana ait şu an =)[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonanza Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 kaçmaz bu konser kaçmaz.. antimatter da geliyo bu arada. o da kaçmaz ona göre.[hline]i hate world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 kaçmaz bu..nerden alcaz bilet[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ya cavalera kardeşler ayrılmadı mı sepultura'dan? öyle cavalerasız sepultura mı olur be? karşıyım! gitmem konsere filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Antimatter 6 haziran da kıbrısa geliyor, 7 haziran günü SAT sıanvı olmasa giderdim... Lost Control u falan söölicekmiş arkadaş aytnı zamanda Anathema dan (aynı vokaller ya)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar