Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 evet, sorumuz pazar alanı, donanım yazılım ve yurtdışı hodoleri nedeniyle konus dışı kapsama alanlarına girebilecekken ben burayı sectim, sebep malum. simdi bi kisminizin bildigi gibi 15 saat icinde new york a dogru ucusa gecicem. oradan bir adet lap top almayı dusunuyorum. buraya getirirken sorun cikar mi ? ne gibi sorunlar cikabilir ? cikarsa nasıl halledilir, ne kadara patlar ? 'based on a true story' cevaplarınızı bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bizim arkadaş kaykay almış amerikadan gelirken gümrükten el koymuşlar biz nası koptuk görcektin ya zauhzuhauhz süperdi[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sorun çıkmaz sonuçta personal pc, ama amerikadan laptop alırsan şarj sorunu çıkabilir, oranın prizleri farklıo ya.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sorun çıkmaz benim arkda getirmişti priz içinde avrupada kullanacam de ona göre adaptör verir elemanlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hatta yeni aldığını bile söylemeyeceksin zaten bir sürü kişi laptopu ile geziyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kutusunu çok istiosan kendi adresine kargoyla gödneririsn:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 birak gumrugu tax free gecirir uzerine para alirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar