SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Arkadaslar bi tane mapi değisik bi serverim var.Kendi Capımda yapmaya calısıyorum.Simdi spheremap.scp yi felam hallettim onları yapmsıtım.Ama Son zamanlarda .gm 0 yazıyorum ama yuruyemiyor bazı bolgelerde yuruyor bazı yerlerde yurmuyor.Bu nelerden kaynaklanabiliyor..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Revision kullanıyosan üsterindeki agırlık haddinden fazlaysa yürüyemezsin...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hayır oyle değil 55i zorm var yanda hic bir sey yazmıyor direk nbl bandaj sistemi gibi donuyosun...yazı yok yanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yürüyemedigin yerleri sölersen belki daha fazla yardımcı olabilirim bide zORM u kaldır dene[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Zormsuzda Denenedim Olmadı Her Yerde Mesela Cogu Yerde Yuruyemiyorum Sonra Vendorlar Evlerin Icinden Aşşagıya Dusuyor. Evin Altına Kordinatlara Baktım Map Scriptindeki Ama Doğru Off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar