SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Arkadaslar bi tane mapi değisik bi serverim var.Kendi Capımda yapmaya calısıyorum.Simdi spheremap.scp yi felam hallettim onları yapmsıtım.Ama Son zamanlarda .gm 0 yazıyorum ama yuruyemiyor bazı bolgelerde yuruyor bazı yerlerde yurmuyor.Bu nelerden kaynaklanabiliyor..??
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Revision kullanıyosan üsterindeki agırlık haddinden fazlaysa yürüyemezsin...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hayır oyle değil 55i zorm var yanda hic bir sey yazmıyor direk nbl bandaj sistemi gibi donuyosun...yazı yok yanda
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yürüyemedigin yerleri sölersen belki daha fazla yardımcı olabilirim bide zORM u kaldır dene[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Zormsuzda Denenedim Olmadı Her Yerde Mesela Cogu Yerde Yuruyemiyorum Sonra Vendorlar Evlerin Icinden Aşşagıya Dusuyor. Evin Altına Kordinatlara Baktım Map Scriptindeki Ama Doğru Off..
Öne çıkan mesajlar