Arma Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Selamın Aleyküm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Azmodai said: an itibariyle devlet tiyatrosuna basvuruda bulunuyorum ki donla sahneye cikan bekar tiyatrocu kontenjanindan yararlanayim, gittigim butik kafelerde taninayim. sdafsfg. ısısısısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yurtdışındaydı ama kız en son. belki ayrılmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 dabi dabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bak benim ahım tutar ona göre ?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ay sey peki mert firati taniyo musun? bos mu kendisi aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yurt disindaysa o iliski yurumez. uzaktan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: evet ama bana da çok sevimli gelmişti çocuk sevimli çünkü ehau.hadi biraz daha zorlarsak bir arkadaşın bella olduğu teyit edilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 mert firat ibizada erkeklere yaziyormus en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 az ünlü ile aşk yaşamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kızı tarif et , boy,kilo,göz ve saç rengi , vücut ölcüleri..hede hödö biz foto koyalım benziyorsa elma yoksa armut de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lan değilim arkadaşım neden yalan söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 senin sevgilin yok mu zaten yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Azmodai said: mert firat ibizada erkeklere yaziyormus en son. hic ibizada bulundun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: Azmodai said: mert firat ibizada erkeklere yaziyormus en son. hic ibizada bulundun mu? ruhen gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hastır-al seyahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilk firsatta gidip teyit edecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 mert fırat başarılı evet. ona da aşık bir arkadaşım var ama o iş zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sonuç olarak kız gitsin. naber, nassın, bu akşam takılak mı desin. olur o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: hayatta koymam onu söyliyim post kasmayın. biraz minyon birisi belki kendisini "küçük görür" diye düşünüyo hatta 86lıyım dicekmiş ehaue onun dışında güvenimiz tam (tu)en baştan yalanlar dizicek zahahaha. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fede said: sonuç olarak kız gitsin. naber, nassın, bu akşam takılak mı desin. olur o iş senin nie boşta olduğun belli oldu şimdi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben tanışırken öyle yapmam. kız değilim ben. erkek olduğum için yavşamam gerekiyo. iyice alçalmam gerekiyo. senin arkadaşın kız olduğu için böyle şeylere gerek yok. istiyorum demesi yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yaa gorun iste. hepiniz karilar bize niye bakmiyor diye konular acip omur boyu mericlik yapin, handlebar biyikli alligatorcu arkadas kizlari etkilesin bir bir. adalet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fede said: ben tanışırken öyle yapmam. kız değilim ben. erkek olduğum için yavşamam gerekiyo. iyice alçalmam gerekiyo. senin arkadaşın kız olduğu için böyle şeylere gerek yok. istiyorum demesi yeterlikonuşma şöyle içimdeki isyan damarı oluk oluk akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar