vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 onu diyen adam sevimli degil iticidir sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 cidden see you later alligator mu diyor. Gercekten bunu mu diyor? ve arkadasin bu adama mi varmak istiyor. vay arkadas, taktik degistirmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: ya zaten sevimli bi tip. böyle giderken see you later alligator diyo ahah. kız da after a while crocodile desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 o lafı ben etsem toplumdan dışlanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: ya zaten sevimli bi tip. böyle giderken see you later alligator diyo ahah. AHHAHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 önemli olan gelirken ne dediği bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 o lafi ben etsem stfu du$beg der karsimdaki kari shdfhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 evet ama bana da çok sevimli gelmişti çocuk sevimli çünkü ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 EN YAKIN ARKADAŞIM BENİM SEVDİĞİM ADAMA YAZIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 see you later alligator diyen adamlar 1950'nin chicagosunda bile sempatik degildi arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arabistanda düşbeg mi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Buyse said: EN YAKIN ARKADAŞIM BENİM SEVDİĞİM ADAMA YAZIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: çocuğun resmini koyayım sdfg bu eleman kesin pedofil arkadaşın(lol) ne derse desin elemanın cevap "too old" olucak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 aha az ünlüyü tanımak sdf güzel kızsa gitsin maraba desin yine bişeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: arabistanda düşbeg mi diyolar hayir ama ankaranin en cahil semtinde bile "see you later alligator" dersem alacagim cevap du$begden ote olmayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 az ünlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 umut sarıkayanın az ünlülerle ilgili bi karikatürü vardı ama kasamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ulan tiyatrocu olacaksin, 100 lerce oyuna cikip ailen disinda bir kiz seni taniyacak disarida, bi de kiz guzel olacak imkani yok hayir demezsin ki. cidden bir merhaba yeter crocodile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hatta kiz gidip "sup, what's crockin'" desin. tez vakitte cocuklari bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 azmo topiği okutcam belki cesaretlenir ehau. bir aşkın temelleri sayende atılıyor belki ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tiyatrocu olmanın bi ikramı var demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bella said: azmo topiği okutcam belki cesaretlenir ehau. bir aşkın temelleri sayende atılıyor belki ahah. eger bu ask olursa lutfen ilk firsatta arkadasin biyiklari tras ettirsin ve arkadasin konusmasinda gecen herhangi bir timsah referansindan uzaklastirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ekşiden said: sonuç açıklandıktan sonra kucağıma zıplamıştı, kucağımda o, hoplaya zıplaya okuldan çıkmıştık, çok komikti. çünkü kadıköyün göbeğinde, kucağında bir adamla zıplayan bir adam garip gelir her daim cümle aleme, ama biz çok mutluyduk. o gece bana gidip güzelce bir içmiştik, hikayenin sonu mutluydu, kimbilir belki de hayatta ki esas rolu yeni başlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 adama ekşide baktım da şey yazmışlar, " cumhurbaşkanina mektup yazmamı sağlamış adam. "bir müşkülüm var sayin başkan, birini seviyorum ama o beni sevmiyor" özetiyle anlatilmak istenen anlatilir. "sayin sezer gelin sizle isteyelim bu adamı bana.. belki "koca cumhurbaşkanı geldi vermemezlik olmaz" diye verirler ha?" cumleleriyle pekiştirilir.. * ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar