Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar

senin de tanımadın biri di mi çocuk?

ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

copry said:

senin de tanımadın biri di mi çocuk?

ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim.

bunu okumamışım lan ben
o ne öyle ortaokulda
arkadaşım seni seviyo der gibi.

bana gelse arkadaşım senle tanışmak istiyor diye biri
ee sen niye geldin o gelsin o zaman derim büyük ihtimal
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi bi random kiz arkadasm senne tanismak istiyo diye gelse
duruma bagli olarak bende ikinizle tanismak istiyorum derim
4 meme > 2 meme cunku

ayrica abicim gay olmadigi surece hic bi erkek
meraba ben ebru buda memelerim

lafina aaaa cok kaba
aaa cok sacma demez
her halukarda tanisirsin

1 tek sevgili varsa pas geçer bence
Sosyal ağlarda paylaş

gayipten_gelen_ses said:

ya olum kaldırmayın şu kızların bi taraflarını yok abazanmış her halikarda tanışırmışta kendinizi ağırdan satın . Sonra diyosunuz niye kızlar böyle

abi abazanlikla bi alakasi yok ki
entresan bi insansa tanisirsin yane eauhea
memeleri guzelsede tanisirsin

sevgilin varsada tanisirsin
bisi yapmassin fark orda
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...