abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Arkadaşın 2 sene sonra BÜTÜN ERKEKLER AYNI QQ yapıp feminist olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 (tu) abvblizzard said: Arkadaşın 2 sene sonra BÜTÜN ERKEKLER AYNI QQ yapıp feminist olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bence hüseyin tanıştırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bella said: Sparkcaster said: barda mı görüyosunuz sürekli gittiğimiz kafede çok görüyoruz. bi de tiyatroyla ilgili olduğumuz için bilet almaya gittiğimizde falan hep oynadğı tiyatroda oluyor. devlet tiy. ise isim verin ben iletmeye çalışim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi bi kizin bi erkekle tanismasi ne kadar zor olabilir ya selam ben ebru buda memelerim dicek yeterli abi direk telefon email adres gps lokasyonu vermicek erkek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Holy said: hayranıyla bir ilişki yaşamayı da doğru bulmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hayır bi de tiyatrocu ünlü filan diyolar. adam bunun için o işte arkadaşlar. barda kızlar kendiliğinden gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ayrica entel olunca bu mesaj gene ise yariyo selam ben ebru bunnarda memelerim diye bi kiz gelse yanimda 3 gun gulerim cesareti icin tanisirim sirf bide memeleri icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İnan Ulaş Torun Robal İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü�nden 2006 yılında mezun oldu. Made in Europe filminde rol aldı. oyun atölyesi�nin Hırçın Kız (2006) oyununda oynadı. uuuuuuuu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Jahrein said: erkek= abaza yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 meriç haklı. Bella said: arkadaşıma okuttum topiği şey dedi, arkadaşım: *ehuehu *resmen yalnz *insan kendine güveni geliyo *ama bunlar herlesi kendileri gibi abaza mı sanıyo *acaba AHAHAHAHHAHAHAHA AHAHAHAHHAHAHAHA WHAT? erkek=abaza tanımını öğrenmeniz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 örnekle açıklayayım benim sevgilim türkiye güzeli mesela adriana lima geldi ben adri bu da memelerim dedi o sırada gelişine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 24815 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi kıza da xxx (xxx i bayanlar ünlü bi erkekle doldursun) gelse gelişine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar senin de tanımadın biri di mi çocuk? ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 KIZLAR ERKEKLERDEN DAHA ABAZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 erkek abazan değildir her zaman ben değilim mesela ben romantik bir serseriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 balon said: copry said: geçen gün resmen aynı durumdaydım ben de arkadaşımla kız kıza oturuyoduk(forumdan değil=). sonra ben gittim çocuğun yanına ''arkadaşım seninle tanışmak istiyor rica etsem bir 5 dakka bizim masaya gelir misin?'' dedim o da tabi dedi geldi tanıştılar telefon numaralarını facelerini falan aldılar senin de tanımadın biri di mi çocuk? ben olsam gitmem mesela böyle. tanışmak isteyen zahmet olmazsa gelsin yani. hatta ben tam tersi ya durumun içine etmek, ya da aksiyon vermek için gelen kişiye "ben de senle tanışmak istiyorum" derdim. bunu okumamışım lan ben o ne öyle ortaokulda arkadaşım seni seviyo der gibi. bana gelse arkadaşım senle tanışmak istiyor diye biri ee sen niye geldin o gelsin o zaman derim büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi bi random kiz arkadasm senne tanismak istiyo diye gelse duruma bagli olarak bende ikinizle tanismak istiyorum derim 4 meme > 2 meme cunku ayrica abicim gay olmadigi surece hic bi erkek meraba ben ebru buda memelerim lafina aaaa cok kaba aaa cok sacma demez her halukarda tanisirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 nie abi yazık günah =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: abi bi random kiz arkadasm senne tanismak istiyo diye gelse duruma bagli olarak bende ikinizle tanismak istiyorum derim 4 meme > 2 meme cunku ayrica abicim gay olmadigi surece hic bi erkek meraba ben ebru buda memelerim lafina aaaa cok kaba aaa cok sacma demez her halukarda tanisirsin 1 tek sevgili varsa pas geçer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya olum kaldırmayın şu kızların bi taraflarını yok abazanmış her halikarda tanışırmışta kendinizi ağırdan satın . Sonra diyosunuz niye kızlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kaçamak bakışlar versin yeter. Sonra bide vermesi lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gayipten_gelen_ses said: ya olum kaldırmayın şu kızların bi taraflarını yok abazanmış her halikarda tanışırmışta kendinizi ağırdan satın . Sonra diyosunuz niye kızlar böyle abi abazanlikla bi alakasi yok ki entresan bi insansa tanisirsin yane eauhea memeleri guzelsede tanisirsin sevgilin varsada tanisirsin bisi yapmassin fark orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar