Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzak klasoru lokal klasor olarak baglamak

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Mevcut cozumler isimi gormedigi icin buraya yaziyorum. Vindoz altinda, uzak sunucuya FTP, SFTP gibi protokoller ile erisip, o klasoru kendi makinamdaki bir klasor olarak gostermek istiyorum.

Vindoz'un boyle bir ozelligi mevcut, ag noktasi olarak gosterebiliyorsunuz ama bir cok yazilim -mesel photoshop- bu ag noktasini gormuyor ya da bu bolge icerisine dosya kaydedemiyor. Haliyle dosyalari tekrardan uzak bolgeye sizin yuklemeniz gerekiyor.

Bu konuda onerebileceginiz cozumler/yazilimlar var midir ?
Sosyal ağlarda paylaş

onlara windows dan ulasiyoruz ama harf veremiyoruz. Harf verip de virtual drive olarak kullanmani saglayacak bir iki client vardi.

adlari aklima gelmiyor ama remote dir. a harf vermek seklinde ararsan ulasabilirsin. Aklima geldiginde ben de daha once ne kullandigimi yazicam.
Sosyal ağlarda paylaş

birde webdrive vardi bu ise yarayan, 64 bit e problemsiz kuruluyordu ama secure connection ile alakali problem yasayip yine basarisiz olmustum. birde kullanmak icin lisans gereken bi program oldugu icin problem yasadigimdan satin almak istememistim. belki senin isine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

VPN bağlantı üzerinden drive mapping... Bu şekilde normal harddisk gibi kullanabilirsin. Eğer internet üzerinden erişeceksen yavaş olacaktır ama çalışacaktır.

Mum_Chamber said:

ahaha ben bunu ilk gecen sene yasadim. ofisten bir arkadasin maci var, universitenin herseyi windowsa gore ayarlanmis networkune benim vista bilgisayarimdan cok daha hizli baglaninca verdim isyani

Tamamiyle protokol ve DNS serverin yoğun olmasından kaynaklı. Mac Appletalk protokolünü kullanırken windows TCP/IP kullanıyor. 1000 TCP/IP olup 1 tane Appletalk protokolü çalışınca ve DNS serveri kullanmayıp WINS server üzerinden isim çözümleyince mac'in tabiki yüksek bir pwnage'ı olması muhtemel :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim baba alışmışım böyle :D

Hem sağlıklı hem de L2TP/IPSEC yaparsa güvenli olur :P Bu şekilde istanbul-bakü bağlantısı yapmıştım bir firma için. Bildiğin disk gibi geziyorsun paylaşımda.

Bir de istediğin bilgisayardan erişebilme özgürlüğü... Prayslıs :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...