di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Selamlar, Mevcut cozumler isimi gormedigi icin buraya yaziyorum. Vindoz altinda, uzak sunucuya FTP, SFTP gibi protokoller ile erisip, o klasoru kendi makinamdaki bir klasor olarak gostermek istiyorum. Vindoz'un boyle bir ozelligi mevcut, ag noktasi olarak gosterebiliyorsunuz ama bir cok yazilim -mesel photoshop- bu ag noktasini gormuyor ya da bu bolge icerisine dosya kaydedemiyor. Haliyle dosyalari tekrardan uzak bolgeye sizin yuklemeniz gerekiyor. Bu konuda onerebileceginiz cozumler/yazilimlar var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 onlara windows dan ulasiyoruz ama harf veremiyoruz. Harf verip de virtual drive olarak kullanmani saglayacak bir iki client vardi. adlari aklima gelmiyor ama remote dir. a harf vermek seklinde ararsan ulasabilirsin. Aklima geldiginde ben de daha once ne kullandigimi yazicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "map network drive" seklinde yapilirsa goruyor her program, lokal bir diskmis gibi calisiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Yok abi FTP'yi baglayamiyosun o sekilde. Keske olsa da iskence cekmesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://www.netdrive.net/ filan gibi alternatifleri denedin mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 NetDrive'a henuz sira gelmemisti de istedigim de bu sekilde tavsiyeydi zaten =) Deniyorum bakalim, onceki bi kac tane ise yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 evet programin adi net drive di fakat win7 de basarisiz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ben de 64 bit ile basarisiz oldum simdi =P 64bit olunca sistem kurulmuyo program. Vindoz vindoz diyosunuz. Al iste vindoz. Hey allahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 birde webdrive vardi bu ise yarayan, 64 bit e problemsiz kuruluyordu ama secure connection ile alakali problem yasayip yine basarisiz olmustum. birde kullanmak icin lisans gereken bi program oldugu icin problem yasadigimdan satin almak istememistim. belki senin isine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 iscsi destekli ufak bi nas al diyeceğim de fazla masraflı olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Uzak sunucu dedigimiz sey yine benim agimdaki bir linux server zaten. Global bir cozum olmasi icin bu tip bisey istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 di said: Vindoz vindoz diyosunuz. Al iste vindoz. Hey allahim. ahaha ben bunu ilk gecen sene yasadim. ofisten bir arkadasin maci var, universitenin herseyi windowsa gore ayarlanmis networkune benim vista bilgisayarimdan cok daha hizli baglaninca verdim isyani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ehehe abi, adamlarin tum network uygulamalar, teorik olarak bildigimiz herseyle celisiyor. Calisanini yapamamislar bi turlu. Basit klasor paylasimlari bile iskence, cile resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 VPN bağlantı üzerinden drive mapping... Bu şekilde normal harddisk gibi kullanabilirsin. Eğer internet üzerinden erişeceksen yavaş olacaktır ama çalışacaktır. Mum_Chamber said: ahaha ben bunu ilk gecen sene yasadim. ofisten bir arkadasin maci var, universitenin herseyi windowsa gore ayarlanmis networkune benim vista bilgisayarimdan cok daha hizli baglaninca verdim isyani Tamamiyle protokol ve DNS serverin yoğun olmasından kaynaklı. Mac Appletalk protokolünü kullanırken windows TCP/IP kullanıyor. 1000 TCP/IP olup 1 tane Appletalk protokolü çalışınca ve DNS serveri kullanmayıp WINS server üzerinden isim çözümleyince mac'in tabiki yüksek bir pwnage'ı olması muhtemel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 VPN uzerinden SAN via LAN mi demek istedin sen ? Adam FTP dior, basit dusunuyor, sen block mapping yaptin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ne bileyim baba alışmışım böyle :D Hem sağlıklı hem de L2TP/IPSEC yaparsa güvenli olur :P Bu şekilde istanbul-bakü bağlantısı yapmıştım bir firma için. Bildiğin disk gibi geziyorsun paylaşımda. Bir de istediğin bilgisayardan erişebilme özgürlüğü... Prayslıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar