Churel Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Aramaya inandım ama pek birşey çıkmadı bu konuda. Merak ettim Mimar Sinan'da yüksek lisans yapan veya bu konuda bilgisi olan pati varmı ? Bu sene mezun oluyorum Mimar Sinanda mimarlık veya İç mimarlık yüksek lisansı yapmak istiyorum. Akademik gitme çabası içindeyim. Tahminen 3.10 gibi bir otalamayla mezun olucam. Fen bilimleri enstütüsünün (sanırım msgsü de bütün bölümler için yüksek lisans buraya bağlı oluyor ?!), yüksek lisans yönetmeliğine biraz baktım ama karışık olan şeyler var misal KPDS veya ÜDS kesin olarak isteniyor fakat ALES konusunu tam olarak hala anlayamadım. ALES'e girmeme gerek varmı yoksa sanatta yeterlilik veya onun gibi bir yetenek sınavı yeterli oluyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ales mecburi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 TR'de tum yuksek lisans programlari icin ALES'e girmen sart bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İşte iş güzel sanatlar olunca değişebiliyor bazen. Mesala Ankarada Hacettepede iç mim. masterı yapan bir arkadaşım var. Hacettepe istemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Neden paticikdeki herkes mühendis, programcı, ekonomist, işletmeci ki ? Mimar olan veya sanatla uğraşan yokmu benden başka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 var alexi septimus ama bildiğim kadarıyla sanatla ilgili bir bölümden terk :D fotoğrafçılık okuyormuş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 genel yetenek sınavıyla girilen bölümler için bile nasıl en az baraj seviyesi öss sonucu isteniyorsa ales için de aynısı geçerli gir çık canım bi alese eline mi yapışır? ha kaçırdım diyorsan askere git gel sorna alese gir ehe ulan keşke ben kaçırsaydım alesi fln da aradan askerlik çıksaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ales dediğiniz haftasonu bulmacası kıvamında bişi zati.. hallediverin işte bi haftasonu. sonra eve gider çizgili pijamalarınızı giyersiniz falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Yok kaçırmadım KPDS ve ALES başvurlarını yaptım. KPDS sorun değil. 2009 KPDS yi çözdüm deneme amaçlı 96 aldım ama ALES sıkıntı. Çalışmam gerek biraz umarım dediğiniz kadar rahat bişeydir çok da bilmiyorum zaten açıkcası. Henüz ilgilenme şansım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar