hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilk defa bi şarkının solosunu çalıyorum (daha doğrusu çalmaya çalışıyorum :D) çaldığım şarkı bullet for my valentine / her voices resides diye ibik bişey.Tappinglerle dolu çalması çok keyifli ama bide 0 hata ile çalabilsem daha keyifli olcak :D Ahanda Vuruyom gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 niye işkence çektiriyosun bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 i'm loving it! abi şurda ilk solo denememi koymuşum valla ben mutluyum ilk seferde böyle bi solo yu takip edebileceğimi bile sanmıodum :D :D edememişimde yine var bişeyler :P çalışsam olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ÖFF BUNE LANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Böyle gitar çalınmaz. Yavaş başlarsın kademe kademe hızlanırsın. Bariz askjkask şeklinde çalmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilk solo denemsi için fazla zor bi şey mi seçtim?_ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hattok senin bir mağaraya kapanıp yıllaca meditasyon eşliğinde çalışman sonra yeryüzüne dönmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Myshkin said: hattok senin bir mağaraya kapanıp yıllaca meditasyon eşliğinde çalışman sonra yeryüzüne dönmen lazım. Kanky 4 şarkımız var lan öyle deme.Onları piyasaya sürcez daha D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar