karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bugün starwars episode 6 yı izledim primemax2de süper film herneyse gelelim darth vadera Ben darth vader kıyafeti istiyom! ebayde arattım bunu buldum SÜFER resmen SÜFER ama 1.5k dolar yuhannesburg dedim bunun üzerine bakınız ahanda tak daha ucuzları da var da ben güzel bişi istiyom ya istanbulda satan falan var mı böyle bişey? Çok istedim resmen ya aayyyy ps: bu arada vader diye aradım forumları belki daha önce açılmıştır diye "darth vader hayranlarına..." diye bi topic vardı ben ne topicden ne de cevaplardan hiçbirşey anlamadım bi siz de bakarsanız anlarsanız bana söyleyin Link= http://forum.paticik.com/view.php?id=14141[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 öhaa 1.5k da verilmezki be.. oturup kendim yaparım daha iyi =)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bana o kadar para verseler giymem be :-)[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hmm çok pahalı bebğm çok pahalı. oh yee[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kendin yapicaksin zaten isin zevki de o..once kucuk giysilerle basla sonra vader denersin..bir suru site var internette[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bence kendin yapmayı bile deneme :-P[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yok abi oyle bisi..cok kasicak ama olur..bir suru ornek gordum ben adam kendi yapmis..sadece biraz kafa calistirmak gerekio..bu kiyafet icin ugrasilirmi o kadar dersen ona bir cevabim yok..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kafalığı türkiyede satılıyo üstüne de kara bi masa örtüsü bağla göğsüne de klavye sok olsun bitsin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 heh bu arada bi adam bidd yapmis heh zengin herhalde[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 git terziye resmi ver diksin ama sonra bi daha o mahalleye ugrama[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 terziye ver diyosun da kafasını nasıl yapcak? göğsünü? ha?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Valeron, 29 Temmuz 2004 00:16 tarihinde demiş ki: senikininde başi acik olsun ya .. abi o zaman yorganımı zifte daldırıp sırtıma alırım aynı şey[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya tek bi şansın var uçuk kaçık üniversitedeki bu konuyla ilgili elemanlarla irtibata geçmek bi şans onlar yapabilir... Başak türlü çok zor terziyle falan olmaz o iş... Ünililere yönel derim.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: karpuz, 29 Temmuz 2004 00:13 tarihinde demiş ki: terziye ver diyosun da kafasını nasıl yapcak? göğsünü? ha? govde icin su robocop polislerin govdesini kullanabilirsin kafayada huni gecirdin mi tamam iste[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 benim kendi çabalarımla (tabi annemin de dikiş bilgisi) yap-tır-mış olduğum jedi kostümüm var.her şeyi var tam bir jedi knight kıyafeti.çok da pahalıya gelmedi ancak darth vader kostümü çok daha masraflı birşey.pahalı vader helmet'ları var öncelikle onlardan alarak abşlamalısın işe.onun dışında çeşitli parçaları internetten edinebilirsin.onun dışında kostümlerle ilgili www.jedi-academy.net e bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bu arada o e-bay deki kalitesiz biraz bence o para kesinlikle değmez çok daha iyileri var.hatta bir adam var adını hatırlayamadım şimdi sadece vader aksesuarı yapıyor ve tamir ediyor.hatta adamın özel modifiye etmiş olduğu bir figür vardı.vader'ın helmet'ı yerine adamın kendi kafası var onu da bir şekilde normal figür kutusunun içine koymayı başarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 robe'lu resmim içinse(5 ay önce falan daha şişmanken gülmeyin) www.jediandsith.org/aktiviteler/bulusma6/big/4107.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 karakoyde var ben gordum ihracat fazlasiymis ucuza satiyolar[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 norton acık amatörce birşey olmuş seninki[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bu arada o resimde oyunu oynaya kisi benim heh[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: RamsesII, 29 Temmuz 2004 01:19 tarihinde demiş ki: norton acık amatörce birşey olmuş seninki yoo amatörce falan değil gayet güzel.orada biraz duruşu bozulmuştu yana kaymıştı ondan öyle duruyor.yani göstersem yakından beğenirsin.bu arada gilean rtn de karşılaşmıştık sırada hatırlarsan +18 olmadığımız için:) [Bu mesaj Norton_Antor tarafından 29 Temmuz 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Darth Vader Kostümü Jango Fett Kostümü http://shop.starwars.com/ adresinde daha bi çok kostüm, maske, ıvır zıvır mevcut.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Darth Vader boş iş. İçinde hâlâ iyilik olduğunu biliyorum Karpuz. Bırak karanlığı gel aydınlığa. (Bu arada 4-5 ide kaçırma 30Cuma günü saat 6 da 1 var ardından 2 var diye biliyorum)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bence direkt jedi kostümü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 4-5-6 yı arka arkaya izledim... 1 le 2 yi sinemada izlemiştim zaten ki onlarda darth vader yok :) anakin var... (aynı bokun soyu aslında da vaderı vader yapan kıyafetidir)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar