Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darth Vader Kıyafeti istiyom üweeee

karpuz

Öne çıkan mesajlar

bugün starwars episode 6 yı izledim primemax2de süper film
herneyse gelelim darth vadera Ben darth vader kıyafeti istiyom!
ebayde arattım bunu buldum SÜFER resmen SÜFER ama 1.5k dolar yuhannesburg dedim bunun üzerine bakınız ahanda
tak
daha ucuzları da var da ben güzel bişi istiyom ya istanbulda satan falan var mı böyle bişey? Çok istedim resmen ya aayyyy

ps: bu arada vader diye aradım forumları belki daha önce açılmıştır diye "darth vader hayranlarına..." diye bi topic vardı ben ne topicden ne de cevaplardan hiçbirşey anlamadım bi siz de bakarsanız anlarsanız bana söyleyin
Link= http://forum.paticik.com/view.php?id=14141[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

kendin yapicaksin zaten isin zevki de o..once kucuk giysilerle basla sonra vader denersin..bir suru site var internette[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi oyle bisi..cok kasicak ama olur..bir suru ornek gordum ben adam kendi yapmis..sadece biraz kafa calistirmak gerekio..bu kiyafet icin ugrasilirmi o kadar dersen ona bir cevabim yok..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

heh bu arada bi adam bidd yapmis heh zengin herhalde[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

benim kendi çabalarımla (tabi annemin de dikiş bilgisi) yap-tır-mış olduğum jedi kostümüm var.her şeyi var tam bir jedi knight kıyafeti.çok da pahalıya gelmedi ancak darth vader kostümü çok daha masraflı birşey.pahalı vader helmet'ları var öncelikle onlardan alarak abşlamalısın işe.onun dışında çeşitli parçaları internetten edinebilirsin.onun dışında kostümlerle ilgili

www.jedi-academy.net e bakabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada o e-bay deki kalitesiz biraz bence o para kesinlikle değmez çok daha iyileri var.hatta bir adam var adını hatırlayamadım şimdi sadece vader aksesuarı yapıyor ve tamir ediyor.hatta adamın özel modifiye etmiş olduğu bir figür vardı.vader'ın helmet'ı yerine adamın kendi kafası var onu da bir şekilde normal figür kutusunun içine koymayı başarmış
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada o resimde oyunu oynaya kisi benim heh[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 29 Temmuz 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
norton acık amatörce birşey olmuş seninki

yoo amatörce falan değil gayet güzel.orada biraz duruşu bozulmuştu yana kaymıştı ondan öyle duruyor.yani göstersem yakından beğenirsin.bu arada gilean rtn de karşılaşmıştık sırada hatırlarsan +18 olmadığımız için:)

[Bu mesaj Norton_Antor tarafından 29 Temmuz 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Darth Vader boş iş. İçinde hâlâ iyilik olduğunu biliyorum Karpuz. Bırak karanlığı gel aydınlığa. (Bu arada 4-5 ide kaçırma 30Cuma günü saat 6 da 1 var ardından 2 var diye biliyorum)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...