Sleeep Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Memphis said: gruby tam ben yazıcaktım erken davrandın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Hacı grubye ye grup yaparlar eu da canlı canlı rezil olur.Söleyin biraz white ra replayı izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torrasque Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Memphis said: gruby storm this is imba sesleri yankilandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam 4 gate'i 3 gatele tutuo öyle bi micro var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 adam 7700 mineral ile 300 gazla oyunu götürüyo.öyle de bi macro var haketti yenilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
torrasque Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 adam inandida viking inince nolcak bakalim gg varmi stream millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 artstvol said: adam 7700 mineral ile 300 gazla oyunu götürüyo.öyle de bi macro var haketti yenilgiyi valla toss takısmıo grubby kardesime ya o micro ziyan oluo z z z z z z z z z 1a micro bundan ibaret :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tam yatıodum geri geldi grubby kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 iyi oynadı aslında da,o orduyu ve goldu görünce hala storm gitmemesi lazımdı bence.hasu'nun buna benzer bi maçı vardı bulamadım şimdi,geriye düştüğü bir anda,3 stargateden sürekli carrier basıp çevirmişti.2 stargate de olabilir unuttum şimdi öyle bir şey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://enwl.badam.hu/stream ispanya vs rusya var macarca haha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gümbür gümbür gelio, kabus gibi micro grub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Memphis said: gümbür gümbür gelio, kabus gibi micro grub Geçen gün denk gelince oturup izledim bi'kaç maçını. Belki ters bir gününe denk gelmiş olabilirim ama oyunlarını pek beğenmedim açıkcası. Kallavi ht mikrosu yapıyordu, scout konusunda çok iyiydi. Bu kadar sık scout yapıp rakibin tech ve army poziyonunu bu kadar kontrol altında tutan başka bir master oyuncusu görmedim şimdiye kadar. Maçın replayında sadece Grubby'e vision versek iki oyuncuya da vision vermiş kadar oluruz o derece. Bunun dışında mass thor'a storm atan ve ısrarla buna devam eden bir adam izledim. Bu kadar rakibi scout eden oyuncudan, rakibe göre hızlı tech switch bekliyor insan, zamanla o da olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mass thor'a elinde kalan stormu atmak caiz zaten, scv destekli marine destekli thorlara storm atıyorduki bence en verimli yollarından biri thor dövmenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Yok be ben izlediğimde elde kalanı değil üretip üretip storm atıyordu. SCV tamir ekibi ve ghost için elinde 1-2 bulundurursun ht ama bu bahsettiğim öyle bişey değildi, paso ht yapıp storm attı mass thor'a. Sonuçta zaten yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Dignitas vs EG maçı var http://www.justin.tv/gosucoachingtv#/w/959103440 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bende izledim o macı, hem gihg ground avantajı vardı, 2 Thor'a full dmg veriyo sonucta storm. bana zamanında yeterince collosus yetiştiremem, archaon iyi iş yapar diye düşündü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belegurth Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Grubby stream izleyenlere benle oynamak bana challenge atmak isteyen varsa oynayalım diyo. ilgilenen varsa gogo ne iyi adam lan izlemek isteyen hersi de obsa davet etti. full obs oynicak herif hehehehehee zeki çevik olduğu kadar ahlaklı da sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 grubby reyiz = 4k !!!! http://tr.justin.tv/followgrubby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 cok sahane adamdır grubby. turnuvalara cın dısından kore dısından gelen insanlara bol bol yardım etmesiylede ünlüdür bu arada. adamı izliyorum 1 haftadır falan 50den 2. liğe yükseli rankte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 MarineKingPrime vs Fever 3 replay dosyası: http://www.mediafire.com/?rttr93f3m5twtlt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 belgeselini izlediydim ben bu grubbynin. w3 wcg 2009 (?) daki oyununu anlatıyordu falan. izlemek isteyen olursa whispten ulaşsın yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Beyond the Game ismi. Grubby ve Moon'u anlatiyo sanirsam. Madfrog falan var arada hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ez.tv burdada var tek resim oda grubby ne alaksaysa.. adam o derece unlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 jinronun kardeşi miymiş grubby çok benziyorlar :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fnatic.sen oynuyor http://www.teamliquid.net/video/streams/jaczie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar