wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Selam arkadaşlar bir mage robe scripti vardi değiştirdim kendime göre uyarladim mage robe resistli bazi buyulerden etkilenmiyor robu cikardigimda da etkilenmiyor bu bug nasil hallederim script aşagida. [ITEMDEF i_robe_mage] DEFNAME=i_robe_mage NAME=Mage Robe ID=i_deathshroud ARMOR=80 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.0, t_sewing_kit RESOURCES=80 i_cloth , 45 i_reag_dragon_blood , 45 i_reag_volcanic_ash , 25 i_reag_fertile_dirt WEIGHT=5 ON=@Create HITPOINTS=50 MOREY=00 attr=02 COLOR=0810 ON=@CLICK sayua 0835,6,6,0 Magical Robe sayua 0652,6,6,0 [%*2>] ON=@Equip SRC.EFFECT=3,03740,6,15,1 SOUND=01fb SRC.NEWITEM i_isik SRC.ACT.equip src.events +e_resist if ( >0.1) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Icin Parrying ( 0 ) olmalidir. unequip return 1 endif if ( <100.0) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Magery ( 100 ) olmalidir. unequip return 1 endif if ( <100.0) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Evaluatingintel ( 100 ) olmalidir. unequip return 1 endif ON=@UnEquip src.findid.i_isik.remove SOUND=0213 endif src.tag.light=0 src.events -e_resist [itemdef i_isik] ID=i_light_source TYPE=t_eq_script NAME=Isik [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) || (==55) if (==51) || (==42) || (==20) sayua 025,6,0,enu * Etkilenmez * return 1 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || ()|| () || () || () || () || src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeblemind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove src.finfid.i_rune_flame_strike.remove src.finfid.i_rune_meteor_swarm.remove src.finfid.i_rune_energy_bold.remove src.finfid.i_rune_poison.remove[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ON=@Gethit IF () || () || () || () || () || () || () || ()|| () || () || () || () || src.findid.i_rune_clumsy.remove src.findid.i_rune_create_food.remove src.findid.i_rune_feeblemind.remove src.findid.i_rune_heal.remove src.findid.i_rune_magic_arrow.remove src.findid.i_rune_night_sight.remove src.findid.i_rune_reactive_armor.remove src.findid.i_rune_weaken.remove src.finfid.i_rune_flame_strike.remove src.finfid.i_rune_meteor_swarm.remove src.finfid.i_rune_energy_bold.remove src.finfid.i_rune_poison.remove [hline] böyle mi oluyor burası??[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daum Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hem e_resist eventını koyup hemde gethit koyarsan olmaz gethit i kaldır sorun çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hims olabilir dur bir deniyim ona göre haber veririm şimdi.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 malesef kaldirdim yine olmadi robu cikartip başka yane normal robe giydigimdede aynisini diyo inlor filan atamiyorum etkilenmez diyo bu nasil bir bugdir ya.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 en son yaptigim hali böle bir bakin [ITEMDEF i_robe_mage] DEFNAME=i_robe_mage NAME=Mage Robe ID=i_deathshroud ARMOR=80 TYPE=t_clothing SKILLMAKE=TAILORING 98.0, t_sewing_kit RESOURCES=80 i_cloth , 45 i_reag_dragon_blood , 45 i_reag_volcanic_ash , 25 i_reag_fertile_dirt WEIGHT=5 ON=@Create HITPOINTS=50 MOREY=00 attr=02 COLOR=0810 ON=@CLICK sayua 0835,6,6,0 Magical Robe sayua 0652,6,6,0 [%*2>] ON=@Equip SRC.EFFECT=3,03740,6,15,1 SOUND=01fb SRC.NEWITEM i_isik SRC.ACT.equip src.events +e_resist if ( >0.1) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Icin Parrying ( 0 ) olmalidir. unequip return 1 endif if ( <100.0) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Magery ( 100 ) olmalidir. unequip return 1 endif if ( <100.0) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Evaluatingintel ( 100 ) olmalidir. unequip return 1 endif ON=@UnEquip src.findid.i_isik.remove SOUND=0213 endif src.tag.light=0 src.events -e_resist [itemdef i_isik] ID=i_light_source TYPE=t_eq_script NAME=Isik [EVENTS e_resist] ON=@SPELLEFFECT If (==1) || (==2) || (==3) || (==4) || (==5) || (==6) || (==7) || (==8) || (==55) if (==51) || (==42) || (==20) sayua 025,6,0,enu * Etkilenmez * return 0[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 src.tag.light=0 abi bune?? :) light?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 erutan butun gece uyumadim sersemlik üstümde görmüyom bişi siz hata varsa söleyin pls.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ON=@Equip SRC.EFFECT=3,03740,6,15,1 SOUND=01fb SRC.NEWITEM i_isik SRC.ACT.equip src.events +e_resist if ( >0.1) src.sayua 075f,6,6,0 Mage Robe giyebilmeniz Icin Parrying ( 0 ) olmalidir. unequip src.events -eventismi hatirlayamadım return 1 endif[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya zaten eventi yazmişin yukarida resist olarak 2. bir evente gerek varmi ben ce yok gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 enee görmemişim abi bu gun körlük günüm yaa bi doktora gidem en iisi :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bende uyku hapi alam yoksam geberecem[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar