LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Vodafone faturalı hat kullanıyorum ama bir tanede turckcell kontörlü hat alıcam yarın internetten baktım fiyatlarına ama tam emin olmadım 20 kontörlü ve 100 kontörlü hatlar ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kontör ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ''100 kontörlü hatlar ne kadardır?'' sorusu için gereksiz ayrı 20 kelime kullanmşsın ya. walla abi 20-30 tl arası bişe sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 valla gereksiz değil abi neden gereksiz olsun biri çıkıp neden turkcell diye bi soru yöneltmesin diye direk durumu yazdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ama neden turkcell sorusunun cevabı yok ki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 neden turkcell harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar