Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 (bi sitede buldum) Ey Türk Kadını ! BİRİNCİ VAZİFEN BULAŞIK, ÇAMAŞIR YIKAMAK VE KOCANA SAHİP ÇIKMAKTIR. MEVCUDİYETİNİN VE İSTİKBALİNİN YEGANE TEMELİ BUDUR. KOCAN EN KIYMETLİ HAZİNENDİR. SENİ BU HAZİNEDEN MAHRUM ETMEK İSTEYECEK KAYNANAN, KAYNATAN VE GÖRÜMCELERİN OLABİLİR. BİRGÜN EVLİLİĞİNİ KURTARMAK MECBURİYETİNE DÜŞERSEN, VAZİFEYE ATILMAK İÇİN BULAŞIK VE ÇAMAŞIRI DÜŞÜNMEYECEKSİN. BU DURUM ELEKTRİĞİN VE SUYUN KESİLDİĞİ ANDA ORTAYA ÇIKABİLİR. EVLİLİĞİNE TECAVÜZ ETMEK İSTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE GÖRÜMCELERİN HAYATTA EMSALİ GÖRÜLMEMİŞ BİR GALİBİYETİN MÜMESSİLİ OLABİLİRLER. KILIBIK KOCAN ZOR BİR İHTİMAL DE OLSA BAŞKA KADINLARA GÖZ DİKMİŞ OLABİLİR. AİLENİZ FAKRU ZARURET İÇİNDE HARAP VE BİTAP DÜŞMÜŞ OLABİLİR. EY ASİL TÜRK KADINI ! İŞTE BU AHVAL VE ŞERAİT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN YUVANI KURTARMAKTIR. ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENİN ELİNDEDİR. İHTİYAÇ DUYDUĞUN MERDANE DOLABIN SOL ÜST KÖŞESİNDE SAKLIDIR.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bide ölmeden önce söylenen son sözler - Bak bu sana son tras olusum Refik abi. Pesin pesin söylüyorum bu sefer de orami burami kesersen bundan sonra baska berbere tras olurum haberin olsun. - Durumum cok mu kötü doktor bey? - Nesi var bu kapuskanin? - Ben öldükten sonra tablolarim cok para edecek Aysegül.. - Sssst çocuklar, simdi hepimiz birden sandalin öbür tarafina yüklenelim. Sandal batacak diye Selami'nin ödü kopuyor... - Mujdemi isterim Turhan abi. Bir kizin daha oldu... - Hiii, kocacim! Sen Ankara'da degil miydin?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Çok yazık Atatürk gibi birinin yazdığı Gençliğe Hitabesini böyle rezil bir şekilde değiştirilmiş halini buraya yazmanı sana yakıştıramadım bence iğrenç..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bunun gibi bikaç deişik halide var neticede ben böyle bişi yazmam merak etme nette buldum ve pekçok sitede dolaşıyor ilk okuyunca bi tebessüm oldu ama sonra kızıyor insan haklısın[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Varmı Türk Kadını Gibi![hline]†PePeLeK SeVeR† :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 senin yazıp yazmaman önemli değil ki yazmadığını ben de biliyorum.Bunun nette dolaşması yanlış ama bence bunu senin buraya yazman daha da yanlış...[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Silinsin bence bu. Resmen dalga geçmişler Atatürk'ün sözüyle[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 bende bu yazıyı başka sitelerde görmüş şok olmuştum ki zaten böyle birşeyi sitelerinde yayımlamalarına ilişkin kınamada bulunmuştum mail atarak. Gençliğe Hitabenin değiştirilerek bu tür saçmalıklara, iğrençliklere dönüştürmek çok yanlış bir davranış! En kısa zamanda bu yazının silinmesini temenni ediyorum. Saygılar.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Prawler, 07 Şubat 2003 16:41 tarihinde demiş ki: senin yazıp yazmaman önemli değil ki yazmadığını ben de biliyorum.Bunun nette dolaşması yanlış ama bence bunu senin buraya yazman daha da yanlış...[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] benim buraya c/p lememin neyi dahada yanlış ? forumlara birşeyler yazılır ve tartışılır, pepelek forumlara yazılması yasaklanan bir şeymi bu? Şimdi şu var ben bunu gördüğümde ilk bi tebessüm oluştu (kadınlara bakış açısı ve ortaya koydugu gerçekler olarak), buraya c/pledim, 2-3 dakika sonra Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni bu şekilde değiştirmenin aslında hoş birşey olmadıgını düşündüm. Silinmesi benim için pek önemli değil açıkçası, farklı yorumlar alınıp konu üzerinde tartışılabilir.[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yoruma açık bir şey değil bence bu yazı. Ben kocasını merdaneyle döven kadın da tanımıyorum fazla. Pepelek'in en iyi özelliklerinden biri de seviyeli olması bence. Bu yazı da seviyeyi düşürüyor gibi. Yazıyı koyduğuna pişman etmek istemezdim seni ama yanlış bir harekette bulunmuşsun.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 beğenmediğiniz bir thread görünce mesaj yazıp uplamak yerine sessiz oturursanız, beğenmediğiniz threadler zamanla aşağı düşecektir. saygılar... :PP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konu üzerinde tartışılabilecek bir şey göremiyorum ben burda açıkçası. İki üç tane sivrizekalı nereden akıllarına geldiyse almışlar güzelim gençliğe hitabeyi rezil etmişler ve eğlenmişler akılları sıra.. Ben Pepelekte böyle birşeyin tartışılmasının uygunsuz düştüğünü ve bir üye olarak bu topicin kilitlenmesini rica ediyorum Atatürk'ün yaptıklarına,çabaladıklarına saygı olarak rica ediyorum sizden..[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Caranlothwen, 07 Şubat 2003 17:15 tarihinde demiş ki: yoruma açık bir şey değil bence bu yazı. Ben kocasını merdaneyle döven kadın da tanımıyorum fazla. Pepelek'in en iyi özelliklerinden biri de seviyeli olması bence. Bu yazı da seviyeyi düşürüyor gibi. Yazıyı koyduğuna pişman etmek istemezdim seni ama yanlış bir harekette bulunmuşsun.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar tamamda yazıyı koyduguma pişman olmam için benim fikrimi çürütmen lazım ve kendi fikrininin bir şekilde doğru olduguna beni ikna etmen gerek, ama benimde dedigim gibi bu tarz yazılar bir anlık tebessüm ettirse bile pekde hoş olmayan şeyler. Emaleth threadi kitlermisin pls:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 evet kitlensin :) uzayacak[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 emadan terlik yemeden kitlensin hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 neden kilitleyeyim? kurallara aykırı bir durum yok. bir kere de kilit beklemeden gerekli dirayeti gösterseniz? susmanın da bir tavır olduğunu anlasanız? çocuk bahçesi mi burası? hayır bi de yani, gerekli bir şeyi kilitlesek sansür çığlıkları atmaya başlarsınız hemen. allah akıl fikir versin valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 amma sorunlu insanlarsınız ya, beğenmiyorsanız mesaj atmayın düşer aşağı elbet yani siz "kitlensin, silinsin, editlensin" diye msg atıncamı olucak ? kurallar var işte aykırı ise gerekenler yapılır, birde ne bu milliyetçilik, atatürkçülük sevdası forumlardaki ? tamam hepimizde var bu duygular ama forumlarda göstermeniz size birşey kazandırmaz, eğer bukadar atatürkçüyseniz gerçekten bir işler yapın sevginizi gösterecek burda abuk subuk çıkışlar yapmanız size birşey kazandırmaz[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ben sunu anlamadim... Ataturk'e saygi tamam gosterelim ama Ataturk yada Dunyanin en buyuk adamina da dokunulmaz degildir , kendisyle yada bir Sozuyle, espiri yada bir dalga gecile bilir. tamam cok onemli bir insan ama ben gerektiginde Ataturkle dalgasinida gecebilirim ve Ataturk cagdas bir insansa (KI kesinlikle cagdas bir Insandi) kendisiyle dalga gecmesini bilen bir insandir... bu yaziyi bende komik bulmadim AMA yanis degil sonucta ciddi birsey degil saka/dalgasina olay ....[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: Emaleth, 07 Şubat 2003 17:17 tarihinde demiş ki: beğenmediğiniz bir thread görünce mesaj yazıp uplamak yerine sessiz oturursanız, beğenmediğiniz threadler zamanla aşağı düşecektir. saygılar... :PP Bu yetkililer bizi bozarrr cengiz... ayayayayay çıkıçıkıçıkı [hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Bu diziler beynimizi sulandırır be eralp[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 *! susar* *! koşa koşa bakkaldan bi şişe su alır* "Ema apla bu suyu nası koyacam da tavır olacak? *! böhüü 14 yaşındaki birine 14 aylıık bi espri yaptını farkeder ve utanır*[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 senin sulanmış galba serdar ara sıra paranoyaklaşıosun eheha :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 yoo gayet iyiyim sağlamım[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Prawler 08.02.20 23:20 Hayata yeniden başlıyorum tabi tabi eheau :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 olm adam olmazsın sen *!Işın kılıcını çıkarır doğramaya hazırlanır mithras ı*[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar