Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaş, Kız, Olaylar

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

Bundan 3, 4 ay önce arkadaşım dediğim insan arkamdan "yavşak"* ve daha ağır kelimeler kullanmış. Bana bunları kardeşim kadar yakın kişi sölüyor. Yavşak demesinin sebebide, hoşlandığım bi kız vardı onla fazla samimi olmamdı. Bu samimiyet neden onu gerdi herhangi bir fikrim yok.
Bu bana yavşak diyen kişiyle daha önceden, baya samimiydik, yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi.Aynı şeyleri yaptık, yeri geldi güldük yeri geldi ağladık. Fakat bu kızla yakınlaştığımdan beri bana karşı bi tavır almaya başladı, bakışları, sözleri, hareketleri değişti. Bu eleman daha önceden kızla tanışıyo benden fazla geçmişi var ama, herhangi bi duygu besliyomu bilmiyorum ki gördüğüm kadarıyla bişiler hissediyo, kızın ona karşı herhangi bir şeyi yok. İşte sonra bu kıza da gidip diyorki: "Bu DeBuff ne kadar yavşak oldu dimi?", sonra kız da, bana bunları anlatıyor. Ben hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum ama bunun hareketleri iyici bozmaya başladı. Sora kızla biz daha da yakınlaşmaya başladık, kız arkadaşı böle yanımdan çağırmalar uzaklaştırmalar filan iyici değişmeye başladı sanki olanları, yakınlaşmayı görmüyormuş gibi. Zaman geçtikçe ben dayanamıyordum, sinir katsayımı arttırıyodu. Aramız açıldı çocukla zamanla. Kızda durumdan rahatsız olmaya başladı, mesafe koymaya başladı bana. Ben şaşırdım doğal olarak. Neden böyle yapıyorsun tarzı filan konuştum. Aranızı bozmayı istemiyorum filan diye kıvırdı ama aramız açılmıştı çocukla zaten, 180 derece geri döndü durduk yere. Sonra işte ben zamanla doldum doldum patlama noktasına geldim. Onun yüzünden kızlada aram açılmıştı ama kızla samimiydik genede. Artık çocuktan bana karşı ufak bi laf, dalasma bekliyodum geçenlerde yaptı. Duvara ittirdim bunu ciddi şekilde. Kavga filan ettik. Sonra kız daha önce olanları görmezmiş gibi, benimle konuşmamaya başladı. Sırf kavgayı ben başlattım diye. Sonraki gün çocuk yürürken üstüme atladı orda da kavga ettik flan filan işte. Kavgadan sonra kızın onun yanına gittiğini görünce, bende bi dumurluk oldu. 3 aydır hareketleri değişen insanı, bana karşı savunuyordu.
Onun yanına gittiğinden beri ikisiylede konuşmuyorum. Kızı seviyorum, o da beni seviyor(du). Artık yüzüne bakmıyorum. Yanlış mı yapıyorum? Kızla konuşmalı mıyım? Yoksa olacağına bırakıp hayatıma devam mı etmeliyim? İttirmemden(kavga çıkarma) dolayı haksız mıyım?

Birinci Kavgaya da kavga denmez yumruk yok bişi yok. İkincide iyi kavga ettik ama.

*Not: Ordaki "Yavşak" en hafifletilmişi dediğinin. Pragrafın akıcılığa göre, en uygun onu buldum :). Zaten uzun yazı yazamazdım, yarım yamalak bişi oldu buda. işte idare edin artık.
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim anladıgım kadarıyla yavşak sıfatını haketmişsin gibime geldi.

senin yedigin ictigin ayrı gitmeyen bir arkadasın varmıs yanında.
ortaya onun eski arkadası bir kız cıkıyor
ve bir sure sonra arkadasın sana yavsak diyor.

sen kız derdine arkadasını ya satmıssın ya ilgilenmemissin
kızı tavlicam diye anlasılan.
cocukta haklı tabi "kızı görünce ne oldu buna?" demiştir.

kızın onunla gitmesi normal
hem eski arkadası hem de karakterli bir cocuk olmasından dolayı

bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

abi benim anladıgım kadarıyla yavşak sıfatını haketmişsin gibime geldi.

senin yedigin ictigin ayrı gitmeyen bir arkadasın varmıs yanında.
ortaya onun eski arkadası bir kız cıkıyor
ve bir sure sonra arkadasın sana yavsak diyor.

sen kız derdine arkadasını ya satmıssın ya ilgilenmemissin
kızı tavlicam diye anlasılan.
cocukta haklı tabi "kızı görünce ne oldu buna?" demiştir.

kızın onunla gitmesi normal
hem eski arkadası hem de karakterli bir cocuk olmasından dolayı

bence.

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...