DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bundan 3, 4 ay önce arkadaşım dediğim insan arkamdan "yavşak"* ve daha ağır kelimeler kullanmış. Bana bunları kardeşim kadar yakın kişi sölüyor. Yavşak demesinin sebebide, hoşlandığım bi kız vardı onla fazla samimi olmamdı. Bu samimiyet neden onu gerdi herhangi bir fikrim yok. Bu bana yavşak diyen kişiyle daha önceden, baya samimiydik, yedigimiz içtigimiz ayrı gitmezdi.Aynı şeyleri yaptık, yeri geldi güldük yeri geldi ağladık. Fakat bu kızla yakınlaştığımdan beri bana karşı bi tavır almaya başladı, bakışları, sözleri, hareketleri değişti. Bu eleman daha önceden kızla tanışıyo benden fazla geçmişi var ama, herhangi bi duygu besliyomu bilmiyorum ki gördüğüm kadarıyla bişiler hissediyo, kızın ona karşı herhangi bir şeyi yok. İşte sonra bu kıza da gidip diyorki: "Bu DeBuff ne kadar yavşak oldu dimi?", sonra kız da, bana bunları anlatıyor. Ben hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorum ama bunun hareketleri iyici bozmaya başladı. Sora kızla biz daha da yakınlaşmaya başladık, kız arkadaşı böle yanımdan çağırmalar uzaklaştırmalar filan iyici değişmeye başladı sanki olanları, yakınlaşmayı görmüyormuş gibi. Zaman geçtikçe ben dayanamıyordum, sinir katsayımı arttırıyodu. Aramız açıldı çocukla zamanla. Kızda durumdan rahatsız olmaya başladı, mesafe koymaya başladı bana. Ben şaşırdım doğal olarak. Neden böyle yapıyorsun tarzı filan konuştum. Aranızı bozmayı istemiyorum filan diye kıvırdı ama aramız açılmıştı çocukla zaten, 180 derece geri döndü durduk yere. Sonra işte ben zamanla doldum doldum patlama noktasına geldim. Onun yüzünden kızlada aram açılmıştı ama kızla samimiydik genede. Artık çocuktan bana karşı ufak bi laf, dalasma bekliyodum geçenlerde yaptı. Duvara ittirdim bunu ciddi şekilde. Kavga filan ettik. Sonra kız daha önce olanları görmezmiş gibi, benimle konuşmamaya başladı. Sırf kavgayı ben başlattım diye. Sonraki gün çocuk yürürken üstüme atladı orda da kavga ettik flan filan işte. Kavgadan sonra kızın onun yanına gittiğini görünce, bende bi dumurluk oldu. 3 aydır hareketleri değişen insanı, bana karşı savunuyordu. Onun yanına gittiğinden beri ikisiylede konuşmuyorum. Kızı seviyorum, o da beni seviyor(du). Artık yüzüne bakmıyorum. Yanlış mı yapıyorum? Kızla konuşmalı mıyım? Yoksa olacağına bırakıp hayatıma devam mı etmeliyim? İttirmemden(kavga çıkarma) dolayı haksız mıyım? Birinci Kavgaya da kavga denmez yumruk yok bişi yok. İkincide iyi kavga ettik ama. *Not: Ordaki "Yavşak" en hafifletilmişi dediğinin. Pragrafın akıcılığa göre, en uygun onu buldum :). Zaten uzun yazı yazamazdım, yarım yamalak bişi oldu buda. işte idare edin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hoş bi laf etmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 inc papa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 meriçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oglanı döv kıza cıkma teklif et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kızı döv, oğlanla seviş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 1- bunlar nerde oluyor? 2- sen haksızsın. 3- maden kardeşim dediğin insan kızdan hoşlanıyor niye gidip yavşıyorsun kıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 biraz daha dar paragraflar, hatta önemli kısımları bold yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 KIZ İÇİN ARKADAŞ SATAN BİZDEN DEĞİLDİR fikrimi değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 QueenofSpades said: meriçmişsin yok abi kız beni seviyodu, ben onu seviyodum ama. Çıkma durumuna gelmiştik ama işte hoop çekti birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 4- kızın anlatması da acaip. ama kız işte o default olarak evil geliyor bişi diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 DeBuffAndHeal said: QueenofSpades said: meriçmişsin yok abi kız beni seviyodu, ben onu seviyodum ama. Çıkma durumuna gelmiştik ama işte hoop çekti birden. guy code diye bir şey var abi, madem arkadaşmıssınız ya ikiniz de bırakıcaksınız kızı, ya da kim önce gördüyse öteki susacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Çocuk kardeşim dediğim insan değil. Bu arkamdan konusuyo, benim en yakım arkadaşıma. En yakın arkaşım, gelip bana söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya pardon o zaman. genede sen arkadaş deil misin çocukla? arkadaşının hoşlandığı kıza niye yavşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kız dönüş yapmış, peşini bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 1- en yakın arkadaşın böyle laf taşıyan biriyle onla ilişkiyi kes, bugün onu taşır yarın seni. 2- çocuğu rencide et, edemiyorsan döv. 3- kızı sevme, ne yapıyorsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ya ben kıza yanaşana kadar, çocugun herhangi bi şey dediği tavrı yoktu. ben kıza yazmaya başlayınca yakınlaşınca, çocuk değişti birden işte. Sora bu da, kızı benden soğutmaya çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çocukla yakınlığına bağlı olarak hatalı sen olabilirsin de olmayabilirsin de ama genede arkandan yavşak diyen adamı at hayatından. kızda bir öyle bir böyle biraz yol sever bir insan herhalde onuda at hayatından. yeni ufuklara yelken aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 al dedi git dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ceylan deresi budaklı meşe odunu ile döv sonra geril geril bi kafa yok yerden kalkamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben de ikisiylede konuşmuyodum zaten bayadır. İkisi birlikte takılıyo artık. Aralarını yaptım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi benim anladıgım kadarıyla yavşak sıfatını haketmişsin gibime geldi. senin yedigin ictigin ayrı gitmeyen bir arkadasın varmıs yanında. ortaya onun eski arkadası bir kız cıkıyor ve bir sure sonra arkadasın sana yavsak diyor. sen kız derdine arkadasını ya satmıssın ya ilgilenmemissin kızı tavlicam diye anlasılan. cocukta haklı tabi "kızı görünce ne oldu buna?" demiştir. kızın onunla gitmesi normal hem eski arkadası hem de karakterli bir cocuk olmasından dolayı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: abi benim anladıgım kadarıyla yavşak sıfatını haketmişsin gibime geldi. senin yedigin ictigin ayrı gitmeyen bir arkadasın varmıs yanında. ortaya onun eski arkadası bir kız cıkıyor ve bir sure sonra arkadasın sana yavsak diyor. sen kız derdine arkadasını ya satmıssın ya ilgilenmemissin kızı tavlicam diye anlasılan. cocukta haklı tabi "kızı görünce ne oldu buna?" demiştir. kızın onunla gitmesi normal hem eski arkadası hem de karakterli bir cocuk olmasından dolayı bence. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Zamanınımın 3/2sini çocukla 3/1'ini kızla geçiriyorum zaten. Satma gibi durum yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar