DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kavgada söylenmez zaten bu kadar uzun laf, söyleyene kadar gözünün üstüne yumruğu yersin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 atara atar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 chok qüsel laf soquyosun gimme ur blabla Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fazla atar gte batar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 nil şimdi yazıp yazıp siliyordur ayarı ahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Farinal said: fazla atar gte batar o gte bülbül öte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: vaniLLe said: dera said: hah kızlar da bana karşı cephe aldı herkes bana karşı,noldu kızlar oglanları elinizden alıcam diye mi korktunuz,hosunuza gidiyordu degil mi surekli top olmak top olmakta bisi yok esasen, dikkat et de kale olup golü yeme askims. merak etme en sert sutları tutarım,tutamasam bile kalemin agları saglam,kimilerininki gibi aglarım yırtık degil eninde sonunda bi metin oktay cikar. http://www.e-net.gen.tr/spor/index.php?id=ilgincsporhaber2 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaniLLe said: dera said: vaniLLe said: dera said: hah kızlar da bana karşı cephe aldı herkes bana karşı,noldu kızlar oglanları elinizden alıcam diye mi korktunuz,hosunuza gidiyordu degil mi surekli top olmak top olmakta bisi yok esasen, dikkat et de kale olup golü yeme askims. merak etme en sert sutları tutarım,tutamasam bile kalemin agları saglam,kimilerininki gibi aglarım yırtık degil eninde sonunda bi metin oktay cikar. http://www.e-net.gen.tr/spor/index.php?id=ilgincsporhaber2 meh Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kızların kavgası cok iğrenç oluyo ya. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaniLLe said: dera said: vaniLLe said: dera said: hah kızlar da bana karşı cephe aldı herkes bana karşı,noldu kızlar oglanları elinizden alıcam diye mi korktunuz,hosunuza gidiyordu degil mi surekli top olmak top olmakta bisi yok esasen, dikkat et de kale olup golü yeme askims. merak etme en sert sutları tutarım,tutamasam bile kalemin agları saglam,kimilerininki gibi aglarım yırtık degil eninde sonunda bi metin oktay cikar. http://www.e-net.gen.tr/spor/index.php?id=ilgincsporhaber2 orası kesin canım da kimisine metin oktay kimisine recep bülbülses Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben bile daha iyi laf sokardım kız olsam yalnız. ağların sağlam ama kalen 30 metre olmuş falan mesela no ofans, beyin fırtınası yapıyorum kendi kendime Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 henüz cok gec sayılmaz teknoloji ilerledi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 madem arzu icinde ateş olmuş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dostlar beni hatirlasin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ilkokul 5 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 siz de susun, vermeyin coskuyu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vanil kalbini kırmak istemedim dost o labiliriz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kotu bir laf dedim farkına vardım ama sen kasındın bak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 YİHAHAAAAAAYT Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: Farinal said: fazla atar gte batar o gte bülbül öte Bu erkek. Yada oğlan bilemiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 HEHE MAL Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fistan beni takip etme. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: HEHE MAL mal ? pardon ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaniLLe said: siz de susun, vermeyin coskuyu. sus. susun bi. sus susun. ZIRZELI sen de bir sus. bak düzgünce konuşuyorum iki kişi konuşsun bir sen bi ben konuşalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 napae said: fistan beni takip etme. ay burdaki kızlarda da ne bu havalardan gecilmiyor,cocuk benim ismimi gormus benim topigime o yuzden gelmis kim napsın seni Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.