Taina Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ben hem yapalım hemde yaptıgımızı ay nı anda gorme imkanı saglayan bir program soruorum turkcesi ni tavsiye ederim::::::::)[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! AddToTuTuİCq SenTOMail Sheak Soyrel's
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Visual C++ 6.0 veya Visual C++.NET kullanabilirsin ama ingilizce deil.. C/C++/C# dan birini bilmiosan bulasma ama :)
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Darkthrone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Merhaba , Eğer bana mail yolu ile ulaşırsan sana istediğin türde veya özellikte kodlarıda açık bir şekilde connector yazabilirim.. Saygılar, Mail : [email protected] icq : 4868390[hline]Hell and damnation! Let the heavens burn..
orhankadir Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ya benim merak ettiğim sadece şu clientin arka planını nasıl değiştirebilirim ?
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 farklı bir topic ac bence[hline]!!!!!!!!!!Kanatların Varsa Uçarsın!!!!!!!!!!! AddToTuTuİCq SenTOMail Sheak Soyrel's
Öne çıkan mesajlar