Cons Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ben phyx yada zheld sanmıştım önceki topiktede gayet başarısız yansanayi bir fakemiş özür dilerim onlardan.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fakeliğin bile bi değeri olurdu eskiden. otur sıfır.
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaniLLe said: yanina promosyon olarak babayi da veriyolarmis. onu da al^^ sutyeni begendim tek donu kullanmicam istersen yollayım külotlu dondan terfi edersin
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: vaniLLe said: yanina promosyon olarak babayi da veriyolarmis. onu da al^^ sutyeni begendim tek donu kullanmicam istersen yollayım külotlu dondan terfi edersin olar kafama geciririm huni niyetine. eyw.
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 fake olarak begenmemeniz normal cunku fake degilim gercegim
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 geldigimden beri bir grup/zümre birlik olmus surekli cesitli seylerle sucluyorlar beni sanırım bazı tasların yerinden oynaması rahatınızı kacırdı
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 trix said: economics, financial falandir bu da. soyledigin kisiler kim bilmiyorum
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 siz bilirsiniz devam edin,yarın obur gun bulusma olur canlı cıkarım karsınıza o zaman lök diye kalmayın bay bayan patiler
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 escape said: OLM YA GERÇEKSE LAN! YA KIZSA !!1 trap. inancını yitirme
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 burtonesk said: kalpli olmayanı al benim de secimim o olcak muhtemelen ama o püsküller kaşındırır mı huylandırır mı ondan korkuyorum acıkcası huylanırım gibi me geliyor ama sekli de cok guzel
dera Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 aslında en dogru kararı erkek arkadasım verir ona sormak lazım ama supriz olsun istiyorum
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 birini kendine birini erkek arkadaşına al o zaman değişerek giyersiniz.
Öne çıkan mesajlar