barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 simdi arkadaslar laptopumda 2 adet ram slotum var yanlıs hatırlamıyorsam. 2gb ramim var ve max ram olarak da 2gb gosteriliyor. kısaca yukseltme yapamıyorum gozukuyor su an icin. acaba bir sekilde bunu yukseltebilirmiyim. bu laptopu aldıgımda sonucta 2gb lık ramler yoktu ya da nadirdi, su an 2 adet 2gb alsam, bunun sınırını asmak icin neler yapmak gerekir. internette ona uygun bios vs bulman lazım filan diye okudum ama bununla ilgili bisi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 max neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bilgisayarin modelini yazsan belki bisey soylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya ben de max neyse o diye biliyorum ama internette okudum bisiler iste. pek kafama yatmadı ondan soriim dedim. model hp pav dv6680ee. simdi baktim da 4gb diyo max sınıra. ama eminim ki daha once baktıgımda 2gb gosteriyodu max sınırı. cozemedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bu tarz şeylerde Everest programını yararlı buluyorum. Genel olarak bilgisayar bileşen dökümlerini veriyor size. Örneğin oradan anakartı bulup arattığınızda intel vs de o ana karta ait özellikler çıkıyor. Maksimum nekadar ram kullanabilecğeiniz, yine aynı şkeilde maksimum kaç mhz olabileceğini öğrenebilrisiiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar