Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bana lazımdı bi araştırim dedim, sizle de paylaşiim.1) Memory Use: Notes: 10 separate readings were taken 1 minute apart while the computer was idling. The average memory usage ( MB ) is given in the graph below.2) Reboot Time Increase: Notes: Reboot time after Antivirus installation was compared to the reboot time without any Antivirus software installed. Ten reboots were performed and the average increase in reboot time is shown in the graph below.3) Installation Size: Notes: The installation size of each Antivirus program before any updates were downloaded.4) Application Launch Time: Notes: 50 launches of a web browser (Mozilla Firefox) were compared before and after Antivirus installation. The average increase in launch time is shown in the graph below.5) File Conversion Time: Notes: Conversion time of a MP3 file being converted to several different formats (MP3 > WAV > MP3 > WMA > MP3). The conversion time with Antivirus installed was compared to the conversion time without any Antivirus, and the average increase in conversion time of 10 trials is shown below.Overall 'System Impact Score' Notes: The "System Impact Score" is a comparative score tallied from the above 5 Antivirus tests (Memory Use, Reboot Time, Install Size, Application Launch, & File Conversion). 10 points were given for a top ranking in each of the above Antivirus tests, while 1 point was given for a bottom/10th-place ranking. The higher overall score the better (50 total pts).Antivirus Versions Tested: Norton Antivirus 2010, ESET NOD32 Antivirus 4, Avira AntiVir Premium Version 9, Avast! AntiVirus Professional 4.8, Kaspersky AntiVirus 2010, BitDefender AntiVirus 2010, McAfee VirusScan Plus 2010, AVG Anti-Virus 8.5, F-Secure Anti Virus 2009, & Trend Micro AntiVirus 2010 (Version 17.5). Each Antivirus program is run with Default Settings. Test Computer Specifications: HP AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4600+ 2.40 GHz (32-bit), with 3 GB RAM memory and 297 GB Hard-drive, running Windows Vista Home Premium (SP2). Acronis True Image is used to create a backup image and to restore from before each Antivirus installation, so each AV program runs in a similar environment. Graphs compiled December 19, 2009 (Trend, McAfee, BitDefender 2010 added) afiyet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 avira var bende. gayet guzel kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dragonmax said: 2) Reboot Time Increase: Notes: Reboot time after Antivirus installation was compared to the reboot time without any Antivirus software installed. Ten reboots were performed and the average increase in reboot time is shown in the graph below.4) Application Launch Time: Notes: 50 launches of a web browser (Mozilla Firefox) were compared before and after Antivirus installation. The average increase in launch time is shown in the graph below.5) File Conversion Time: Notes: Conversion time of a MP3 file being converted to several different formats (MP3 > WAV > MP3 > WMA > MP3). The conversion time with Antivirus installed was compared to the conversion time without any Antivirus, and the average increase in conversion time of 10 trials is shown below. sadece bu ucu onemli. 2gb ram olan makinede ha 50mb kullanmis ha 90, pek farki olmaz. ya da 250mb daha fazla yer kaplasa kim farkedecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 performans testi iyi tabi de, bunu bir de virusleri bulma başarısıyla karşılaştırmak lazım. öyle bir antivirus programı yaparım ki inanılmaz performans gösterir, ama hiç virüs bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Keşke yapsaymışsın, fizban kazandı derdik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dort numaradaki fark kimsenin hissetmeyecegi bir fark. Digerleri de benim icin onemli degil mesela =) En azindan 6 ya da 9 saniye olmasi bir fark yaratmiyor gozumde. O yuzden tumden yalan bir karsilastirma. Bir de nedense gayet reklamvari geldi gozume. Bitdefender kullaniyorum ve 3 makina icin 40 dolara internet security 2010 aldim yine sitesinden. Korudugu seylerin maddi ve manevi degeri kiyaslanamayacagindan hic de dokunmadi 40 dolar. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 kaspersky'nin reklamında Jackie Chan oynuyodu, bilemiyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 en iyisi hiç kullanmamak tüm testlerden tam puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Nortonu tek geçerim bütün alemde. Hem performans hem güvenlik için NORTON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 radyo reklamı gibi oldu absonunki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bende de 15 aylik norton 2010 var. yaklasik 4 aydir kullaniyorum ve cok memnunum. Gordugum tek problemi daha dogrusu teknik bi problem veya problem de sayilmaz, ama coklu dil destegi olmamasi ve her dilin client inin fiyatinin farkli olmasi. ingiltereden aliyorsun 29 pound ingilizce, almanyadan aliyorsun 25 euro almanca, turkiyede 55 lira turkce. sacmasapan bisey. birde online alimlarda da 5-10 dolar bisey subscription boyunca size kayitli programlari indirme hedesi var. ki dunyanin en sacma hizmeti para alinacak muhtemelen. sanki her hafta format atip yeni av programi indiriyormusuz gibi, olsa olsa 3 defa indirelim hadi, ona da bu kadar para alinmasi bence buyuk problem. ama norton sonunda bu isi becermis ve problemsiz kullaniyorum o ayri. bu problemleride olmasa 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bitdefender kullanıyorum, yazın satın almıştım avira alcaktım ama avirayı alırken 5 € bi derneğe para kesiceklerdi ne lan bu dedim sinir oldum gittim bitdefender aldım. programlarla çakışması, o yuzden çalıştırmamasına fln alışmıştım ama dünkü olay son nokta oldu. said: http://news.bitdefender.com/NW1431-en--Trojan.FakeAlert.5-Update-issue.html kısaca özet yapmam gerekirse dün akşam 4-5 gibi bi anda 200 tane virus uyarısı geldi hepside windowsun sistem dosyaları içinde bitdefenderın dosyaları içinde gözüküyodu. süper şahane antivirus programımda haliyle karantinaya aldı hepsini. karantinaya aldığı dosyalar arasında windows dosyaları ve kendi dosyalarıda olduğu için ne bitdefender'a erişebildim nede windowsda bi işlem yapabildim. sabah windows dahi açılmıyodu hatta bende format attım. ne oluyo diye girdim sitelerine arkadasların yayınladığı bi update yuzundenmiş tüm o virus uyarıları. adamlar kendi antivirus programını kullananları hackledi resmen. Bi daha ne bitdefender alırım nede başkasına tavsiye ederim o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 2 kere gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 doğrusu tiksintiden ben de norton'dan kaçıyorum.. bi program kurmak istediğimde kaspersky feci bi cpu tavana vurduruyor.. deliler gibi aranıp, taranıp, kıvranıyor. diyorum ne yapıyorsun arkadaş yaw.. ha güvenli kendileri ama kurulumlarda ya da excel vs açılıp çalıştıracaksan bildiğin süre kaybın oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 norton 2010 icin hepsini aksini iddia edebilirim acikcasi. oncesi icin nefret icerikli dusunceleri paylasiyorum ama aynen. tek sikintisi belirttigim gibi renewal ucretleri cok fazla. daha mantikli loyalty indirimlerine giderlerse hic baska yerlere bakmaya gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben size beleş bi öneri sunayim. Avira free versiyon alın + Comodo firewall kurun (tu) Para vermek istemiyorsanız antiviruse en iyi yol bu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yazilima para vermek istemeyen yakinlarima bende aynisini oneriyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nod32 fiyat-performans bakımından en ideali bence free anti-viruslere de pek güven olmaz tam tersi etki yapabilir microsoft security essentials kurmak daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hedegog said: free anti-viruslere de pek güven olmaz tam tersi etki yapabilir microsoft security essentials kurmak daha doğru olur yok boyle birsey. ayrica hatirlatirim MSE de bedava bir av programi. ayrica MSE tercih edeceklerin goz onunde bulundurmasi gereken microsoft genuine advantage, daha yuksek memory demand, definition updatelerin diger av firmalarina gore daha gec cikmasi, program ustunde daha az gelismis ayar gibi noktalar var. kisaca MSE guzel bir alternatif olsada avira ve AVG nin ustune tartismasiz bi ustunlugu yok. hatta cogu durumda ustunlugu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 MSE'ye diğer bedava programlarla karşılaştırırken ekstra spyware, malware, rootkit güvenliği de içerdiğini atlamayalım. tam bi değerlendirme için henüz genç ama şurda güzel şeyler yazılmış: http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Security_Essentials. mekan sahibi microsoft yapmışsa 3. partileri salla diyip kurdum. avira, spyware doctor ve malwarebaytes'dan kurtulmanın hafifliği ve altta varlığı bile hissedilmeyen tikli yeşil bir ikonum var. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Setroth said: MSE'ye diğer bedava programlarla karşılaştırırken ekstra spyware, malware, rootkit güvenliği de içerdiğini atlamayalım. degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 avira bedava sürümü malware ve spyware sallamaz. bu arada kurulduğunda micrisoft defenderı devre dışı bırakıp o işi de üzerine alıyor. hafifletici bir diğer güzelliği. şunu da bi kondurayım: Updates are published three times a day to Microsoft Update. benden söylemesi. başınıza bişey gelirse bana gelmeyin. paranoyaksanız hiç gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 said: başınıza bişey gelirse bana gelmeyin AMA KIZ HAMİLE KALDI! NE YAPMAM GEREK! ehohohoh şakası bi yana bu tavır gerekli değil.. yine de özel mesaj atıp "kurtar beni" diyen olursa yönlendiriver sen.. lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yok hani elçiye zeval olmaz. vebal altına girmeyelim akşam akşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Setroth said: avira bedava sürümü malware ve spyware sallamaz. bu arada kurulduğunda micrisoft defenderı devre dışı bırakıp o işi de üzerine alıyor. hafifletici bir diğer güzelliği. şunu da bi kondurayım: Updates are published three times a day to Microsoft Update. benden söylemesi. başınıza bişey gelirse bana gelmeyin. paranoyaksanız hiç gelmeyin. avira, avg, avast ve ekurilerinin hepsinde malware , rootkit , trojan hede hodo korumalari mevcut. koruma yuzdeleride ucretli kardeslerine oranlandiginda dahi basarili duzeylerde. hayir oldugunca iliman yaziyorum kac mesajdir da, atip tutmadan once yapilacak sey 2 kelimeyle bi google sorgusu yapmak. hayir adam altini cizmis altini cize cize boyle degil diyor, atladigimiz bi nokta var mi acaba demek yok. updateler konusunda ise norton 10dk da bir, avast ve avira 6 saate bir, ve digerleride genelde 2+ olmak uzere gerektiginde update cikartiyor. zaten olmasi gereken budur yani. son olarak; said: benden söylemesi. başınıza bişey gelirse bana gelmeyin. paranoyaksanız hiç gelmeyin. tesekkur ederim, baskasina sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar