Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe zaten 100lerce başvuru yapan adamın 100lerce mail adresi yoktur eminim, eğer bi hata yapsa aynı adresi girerse o maile bağlı tüm başvuruları iptal olacaktır :)

bende 1 tane yaptım başvuru.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
said:
Norak, 26 Temmuz 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
bende 1 tane yaptım başvuru.
Orda bildiğiniz diller bölümüne Türkçe yazıp da "de"yi bitişik yazanları almıyorlarmış zaten betaya :-P
Mesaj tarihi:
bugün itibariyle bitti signuplar .... önümüzdeki haftalarda belli olacak diyolar henüz....[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Mesaj tarihi:
Blizzard olur olmadık şekillerde şaşırtmayı sever.
Yarın birden açıklama yapıp tüm türkiyeden katılımları aldığını söylese şaşırmam mesela ;)
(yalan!)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
cok uzun sürmese gerek beta kabulü. haftaya belli olur en geç. hatta bu hafta içi de belli olabilir.

ben olsam direkt hotmail, yahooyu fln elerdim hernekadar ben de yahoodan basvurduysam ehe
Mesaj tarihi:
mail le bi alakası yokki olayın elencek bi durumda yok yani, adam kafasına göre belirleyici kriterleri koymuştur. verir bilgisayara onnarı, kompiterde seçer kafadan. iş baya bi şanş yani, tabi birden fazla başvuru yapanların açıklarını yakalayıp bazı elemeler olucaktır kanatindeyim yoksa beta bizim için hayal olur gibin. gene ebay de satılan wow beta accountlarına bakarız anca :((
Mesaj tarihi:
http://www.wow-europe.com/tr/betakabul.htm
Avaturk ve Blizzard işbirliğiyle tüm Türkler beta aşamasına katılmaya hak kazanmıştır. Adres olarak Türkiye yazanlar ve konuşabilen diller olarak Türkçe'yi yazanların hepsi buna dahildir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
Az uğraşmadım resmi görünsün die :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
  • Yeni Oluştur...