Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hehe zaten 100lerce başvuru yapan adamın 100lerce mail adresi yoktur eminim, eğer bi hata yapsa aynı adresi girerse o maile bağlı tüm başvuruları iptal olacaktır :) bende 1 tane yaptım başvuru.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Norak, 26 Temmuz 2004 11:35 tarihinde demiş ki: bende 1 tane yaptım başvuru. Orda bildiğiniz diller bölümüne Türkçe yazıp da "de"yi bitişik yazanları almıyorlarmış zaten betaya :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 pah üşendim tek başvuru var almazlarsa da canları saolsun deşerim hüleyn :P[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ne zaman belli olcak kimin kabul edilip edilmediği yani ne zmn başlıyorlar almaya...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bugün itibariyle bitti signuplar .... önümüzdeki haftalarda belli olacak diyolar henüz....[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 blizzard forumlarında da 1-2 hafta bekletmezler fikri yaygın ama blizzard bu belli olmaz gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Blizzard olur olmadık şekillerde şaşırtmayı sever. Yarın birden açıklama yapıp tüm türkiyeden katılımları aldığını söylese şaşırmam mesela ;) (yalan!)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 beni almazlar muhtemelen bilgisayardan dolayı... ama open beta ne zaman acılır acaba?[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yahu herkes soruyo şu soruyu bilinmio işte arkadaşlar adamlar uygun görünce açacaklar.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yüzlerce başvuru yapan adamları düşündükçe pek şans veremiyorum kendime.. Neyse bellide olmaz hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cok uzun sürmese gerek beta kabulü. haftaya belli olur en geç. hatta bu hafta içi de belli olabilir. ben olsam direkt hotmail, yahooyu fln elerdim hernekadar ben de yahoodan basvurduysam ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 mail le bi alakası yokki olayın elencek bi durumda yok yani, adam kafasına göre belirleyici kriterleri koymuştur. verir bilgisayara onnarı, kompiterde seçer kafadan. iş baya bi şanş yani, tabi birden fazla başvuru yapanların açıklarını yakalayıp bazı elemeler olucaktır kanatindeyim yoksa beta bizim için hayal olur gibin. gene ebay de satılan wow beta accountlarına bakarız anca :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Awrupa beta siteside açıldı yani beta yakındadır dostlar tabi bize ne kadar yakın onu bilemeyiz:) http://www.wow-europe.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 http://www.wow-europe.com/tr/betakabul.htm Avaturk ve Blizzard işbirliğiyle tüm Türkler beta aşamasına katılmaya hak kazanmıştır. Adres olarak Türkiye yazanlar ve konuşabilen diller olarak Türkçe'yi yazanların hepsi buna dahildir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 fena atladım mc speyn...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hehehe böyle birşey yaptıklarında asıl çıkacak tartışmaları izlemek isterdim doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 27 temmuz şakası :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Az uğraşmadım resmi görünsün die :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar