McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben de 1 taneyle deniyorum. Olacağı varsa bir taneyle de olur. Zaten asıl amacım open-beta sıkışıklığında web sitesi ile uğraşmadan direk açık accounta sahip olmak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ahahaha ne turkishdemi var?? Kendi dilimi seçmedim ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben 1 başvuru yaptım ama çok sağlam.güveniorum kendime :). son hafta paniğe kapılıp 30 tane daha açabilirim hehe.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben 2-3 tane yaptim..belki biras daha yapabilirim..ama merak etmeyin 1 den fazla cikarsa mutlaka zaten birine weririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 saol bloodscalp çok sevinirim :) *emrivaki yapmaya çalışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben bir tane şansımı denedim. Umarım hepimizinki kabul olur. :)[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paticik Extra Beta Account Sharelist: 1- McsPeyn[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Private, 07 Temmuz 2004 12:06 tarihinde demiş ki: Ben bir tane şansımı denedim. Umarım hepimizinki kabul olur. :) Kabul dualarımızı esirgemeyelim=)+ Allah kabul etsin[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği [Bu mesaj zlorwf tarafından 07 Temmuz 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 allah tüm türk beta testerların tester forumlarını kabul edilmesine yardım eder inşallah.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Başvurdum ama nedense hiç ümidim yok...giremessek de salla kaç aydır bekliyom 3-4 ay mı bekleyemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 olmadı open-beta var dimi[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 forumdada turkiye karsıtı konusma yapan mallar var http://www.battle.net/forums/wow/thread.aspx?FN=wow-general&T=1814996&P=2[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 birde bazı fan sitelerinde hotmail kabul görmeyecek deniliyor varmı işin aslı?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hani belki birden çok başvuru yapmayı önlemek için diycem ama onun için de bin tane site var... Yoktur öyle bir şey herhalde!?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Apache, 08 Temmuz 2004 15:13 tarihinde demiş ki: forumdada turkiye karsıtı konusma yapan mallar var http://www.battle.net/forums/wow/thread.aspx?FN=wow-general&T=1814996&P=2 ya okadarcıkta olsun. Herkez account derdinde olunca en ufak bir pürüz batıyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe bazı zekiler asya betası hakkında bişey bilmeden yazmış.. olur böyle vakalar.blizzard belirledikten sonra kendi deyişiyle %3 gibi bi azınlığa gereksiz yere itiraz etmek bence ırkçılıktan başka birşey olamaz. lol bu arada o sayfadaki linkte 2002 internet kullanıcı sayısı da var: 22 Sweden 5,125,000 2002 23 Turkey 4,900,000 2002 haha.hahaha.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Çinin ki ise bizim ülkenin nüfusu kadar :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 çinin toplam nüfusuda bizimkinin 15 katı kadar.. :) [Bu mesaj Twilight tarafından 08 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Nerdeyse kimse takmamış adamı zaten ya da destekleyen olmamış, bırak ne derse desin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 3 hafta var daha sonucların acıklanmasına 49568486784978 tane daha applıcatıon yollarlar ufff[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 esasında piyango çıkması gibi birşey beta çıkma olayı.. Eğer ülkelere göre ayırıp,dağıtırlarsa şans olabilir gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yaw hotmail flm yasak değil di mi.. o zaman tamamen bittik yani sansimiz kalmaz ben hepsini hotmailden gondermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 olm gothicslayer denen herif kufur flm etmis bence girelim foruma daitalim harbi ortaligi http://www.battle.net/forums/wow/thread.aspx?FN=wow-general&T=1814996&P=6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mod fln yokmu şikayet edecek.oha yani.battlenet forumlarında.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şerefsiz ya blizzarda mail veya forum modlarına bildirmek lazım böyle böyle azıtıyorlar oha yani[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar