McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ben de 1 taneyle deniyorum. Olacağı varsa bir taneyle de olur. Zaten asıl amacım open-beta sıkışıklığında web sitesi ile uğraşmadan direk açık accounta sahip olmak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
inf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ahahaha ne turkishdemi var?? Kendi dilimi seçmedim ozaman :)
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben 1 başvuru yaptım ama çok sağlam.güveniorum kendime :). son hafta paniğe kapılıp 30 tane daha açabilirim hehe.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ben 2-3 tane yaptim..belki biras daha yapabilirim..ama merak etmeyin 1 den fazla cikarsa mutlaka zaten birine weririm.
inf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 saol bloodscalp çok sevinirim :) *emrivaki yapmaya çalışır*
Private Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ben bir tane şansımı denedim. Umarım hepimizinki kabul olur. :)[signature][hline]Only privates can be hero!
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paticik Extra Beta Account Sharelist: 1- McsPeyn[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Private, 07 Temmuz 2004 12:06 tarihinde demiş ki: Ben bir tane şansımı denedim. Umarım hepimizinki kabul olur. :) Kabul dualarımızı esirgemeyelim=)+ Allah kabul etsin[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği [Bu mesaj zlorwf tarafından 07 Temmuz 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 allah tüm türk beta testerların tester forumlarını kabul edilmesine yardım eder inşallah.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
capul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Başvurdum ama nedense hiç ümidim yok...giremessek de salla kaç aydır bekliyom 3-4 ay mı bekleyemicem...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 olmadı open-beta var dimi[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 forumdada turkiye karsıtı konusma yapan mallar var http://www.battle.net/forums/wow/thread.aspx?FN=wow-general&T=1814996&P=2[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 birde bazı fan sitelerinde hotmail kabul görmeyecek deniliyor varmı işin aslı?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hani belki birden çok başvuru yapmayı önlemek için diycem ama onun için de bin tane site var... Yoktur öyle bir şey herhalde!?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
inf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 said: Apache, 08 Temmuz 2004 15:13 tarihinde demiş ki: forumdada turkiye karsıtı konusma yapan mallar var http://www.battle.net/forums/wow/thread.aspx?FN=wow-general&T=1814996&P=2 ya okadarcıkta olsun. Herkez account derdinde olunca en ufak bir pürüz batıyor adamlara.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe bazı zekiler asya betası hakkında bişey bilmeden yazmış.. olur böyle vakalar.blizzard belirledikten sonra kendi deyişiyle %3 gibi bi azınlığa gereksiz yere itiraz etmek bence ırkçılıktan başka birşey olamaz. lol bu arada o sayfadaki linkte 2002 internet kullanıcı sayısı da var: 22 Sweden 5,125,000 2002 23 Turkey 4,900,000 2002 haha.hahaha.[signature][hline]Şuutoooo !!!...
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Çinin ki ise bizim ülkenin nüfusu kadar :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
inf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 çinin toplam nüfusuda bizimkinin 15 katı kadar.. :) [Bu mesaj Twilight tarafından 08 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Nerdeyse kimse takmamış adamı zaten ya da destekleyen olmamış, bırak ne derse desin..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 3 hafta var daha sonucların acıklanmasına 49568486784978 tane daha applıcatıon yollarlar ufff[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
inf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 esasında piyango çıkması gibi birşey beta çıkma olayı.. Eğer ülkelere göre ayırıp,dağıtırlarsa şans olabilir gibime geliyor.
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 yaw hotmail flm yasak değil di mi.. o zaman tamamen bittik yani sansimiz kalmaz ben hepsini hotmailden gondermistim
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 olm gothicslayer denen herif kufur flm etmis bence girelim foruma daitalim harbi ortaligi http://www.battle.net/forums/wow/thread.aspx?FN=wow-general&T=1814996&P=6
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 mod fln yokmu şikayet edecek.oha yani.battlenet forumlarında.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 şerefsiz ya blizzarda mail veya forum modlarına bildirmek lazım böyle böyle azıtıyorlar oha yani[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar