hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 KAnkyler bilionuzmu bu stereogrAMs'ı? feci bişey ya böyle resmin içine bakıyorsun 3 boyuttlu olarak nesne görüyorsun.Harika ötesi birşey ya.Burda bir sürü var ahanda örnek resim Resmin üstünde sonsuz işaretini 3 boyutlu şekilde görüyorsunuz resime dikkatli bakarsanız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 zenci var. zenci gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Meme desem tavan yapar lan bu topic :D Meme var içinde meme görceniz iyi bakarsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 LAN OLM KORKU ŞEYİ DEĞİL BAKIN LAN BİŞEY FIRLAMİCAK ÖNÜNÜZE ÇOK GÜZEL birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vukuat Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 baktım baktım baktım dans etmeye basladı bunlar korktummmm >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 neresine bakıcaz nasıl bakıcaz, bakıyorum bakıyorum aynı lan herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 >:D<>:D<>:D<>:D<>:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 FromTheHell said: neresine bakıcaz nasıl bakıcaz, bakıyorum bakıyorum aynı lan herşey abi resmin ortasına bak. böyle biyere dalarmış gibi gözlerinin bakış şeyini değiştiriyorsun ya hani böyle 20 milim sola sağa kayar dalınca gözlerinin bakış açısı hah onu yakaladığın zaman 3 boyutlu dalgayı görüyorsun. 3 boyutlu şey neye benziyor diyorsan renkli olarak resmin yukarsında sonsuz işareti varya ona bensziyor ama renksiz ve 3 boyutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 eöeh ben gördüm ama çok dandikmiş bakınca yanar döner olan durağan resimler daha eğlenceli. bi de renksiz olan ama renkli gördüğün resimler var onlar da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yanar dönerli şeyler ne linkleyebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hiç göremedim içlerinde ne nane saklı olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 senelerin sası bak sasırı bu ya. tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 barbu said: senelerin sası bak sasırı bu ya. tey allam hee türkler buldu zaten demi şaşıbak şaşır :D aynen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dedemin dedesi buldu bunu. bişi mi ima ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 başlıkta yaptığın cinliği hiç farketmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar