Gaap Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 einstein ın genel göreliliği ve postulaları hakkında slayt hazırlamama yardım edicek her türlü bilgi kabulümdür. bu konuyu fizik prof.una anlatıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 anlatıcam diyo sanki adam bilmiyo sunucam de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kime göre neye göre. eğer bi kadınla sevişiyosan 1 saat 1 dakka gibi gelir ama bi köpek balığı etrafında dolaşıyosa 1 dakka 1 saat gibi gelir. onlara göre çikolata bana göre süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 acayip bişeydir. çok zor anlatması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oncelikle makro boyutta kutleleri inceleyen newton euler mekaninden girip atom altı parcacıklar icin bunun gercerli olmadıgına dogru kayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 burdan bizim yazdiklarimizi mi anlatican adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fede said: eğer bi kadınla sevişiyosan 1 saat 1 dakka gibi gelir ama bi köpek balığı etrafında dolaşıyosa 1 dakka 1 saat gibi gelir. bu özel görecelik yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hani nromalde yazan ben degilim, üniversitedeki bir arkadaş arıyordu hani paticik.com iyidir ciddi soru sorarsan cevaplarlar dedim, böyle mal mal ayar çabalarıyla beni rezil ettiniz arkadaşa çok teşekkür ediyorum. hele bu ayar çabasında bulunanların bir kısmının Tw gibi forum düzenini sağlamakla yükümlü kişiler olması dahada ironik. dip not: admaın tabikide gidip sizin buraya yazacağınızı prof a söylemesi/sunması gibi bi durum yok, slayt sunumu hazırlıyor türkçe kaynak bulmak zor oldugu icinde sizin genel görelilikle izligli söz edip bahsettiğiniz ciddi/bilimsel bir şey gerek teorinin açıklaması olsun gerekse işi nmatematiksel boyutu olsun bulabildigi kısıtlı bilgi arasında yoksa sunumun içine katacak/yedirecek. ve bu arada beni rezil ettiğiniz için tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Valla, türkçe kaynak olmaz maalesef. Akademik dünya ingilizce, nereye türkçe kaynağı. Şuradan alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 genel görelilik zaten özel görelilik gibi forum üzerinden anlatılabilecek bir şey değil ki ya oturup kitap okuyacaksın ya da ders alacaksın. ama türkçe kaynak dersen bilmiyorum açıkçası benim söyleyebileceğim tüm kaynaklar ingilizce. genel görelilik dedin mi işin içine ciddi derecede matematik de giriyor (en azından girmeli, türevlenebilir manifoldlar, tensorler vs gibi klavyedeki tuş sayısı yetmez ordaki indisleri göstermeye), özel görelilik gibi üçgenlerle anlatılamaz pek. ama yine de google scholar'a "genel görelilik" diye yazarsan ya da google'a elbet birşeyler çıkar kitap niyetine onları kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Gaap said: hani nromalde yazan ben degilim, üniversitedeki bir arkadaş arıyordu hani paticik.com iyidir ciddi soru sorarsan cevaplarlar dedim, böyle mal mal ayar çabalarıyla beni rezil ettiniz arkadaşa çok teşekkür ediyorum. hele bu ayar çabasında bulunanların bir kısmının Tw gibi forum düzenini sağlamakla yükümlü kişiler olması dahada ironik. dip not: admaın tabikide gidip sizin buraya yazacağınızı prof a söylemesi/sunması gibi bi durum yok, slayt sunumu hazırlıyor türkçe kaynak bulmak zor oldugu icinde sizin genel görelilikle izligli söz edip bahsettiğiniz ciddi/bilimsel bir şey gerek teorinin açıklaması olsun gerekse işi nmatematiksel boyutu olsun bulabildigi kısıtlı bilgi arasında yoksa sunumun içine katacak/yedirecek. ve bu arada beni rezil ettiğiniz için tekrar teşekkürler. tek bir ciddi cevap veren arkadas olmus onu da banlamıslar ahhah,welcome to paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Cuce said: fede said: eğer bi kadınla sevişiyosan 1 saat 1 dakka gibi gelir ama bi köpek balığı etrafında dolaşıyosa 1 dakka 1 saat gibi gelir. bu özel görecelik yalnız kime göre özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 olayda o ya iste, göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fede said: eğer bi kadınla sevişiyosan 1 saat 1 dakka gibi gelir ama olm o hakkaten 1 dakka olmasın? napıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 1 saat diyorum abi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 1 dakika 1 saat gibi gelir diyecekti, yanlis olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesela bizim karakolda 1 hafta pat diye geçiyodu ama KTM de 5 saat 1 sene gibi geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ktm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ivme ile yerçekiminin ayırt edilememesinden başla ve bütün referans sistemlerinde ışık hızını sabit al sonra gelebildiğin kadar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar