Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

genel görelilik nedir

Gaap

Öne çıkan mesajlar

hani nromalde yazan ben degilim, üniversitedeki bir arkadaş arıyordu hani paticik.com iyidir ciddi soru sorarsan cevaplarlar dedim, böyle mal mal ayar çabalarıyla beni rezil ettiniz arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

hele bu ayar çabasında bulunanların bir kısmının Tw gibi forum düzenini sağlamakla yükümlü kişiler olması dahada ironik.

dip not: admaın tabikide gidip sizin buraya yazacağınızı prof a söylemesi/sunması gibi bi durum yok, slayt sunumu hazırlıyor türkçe kaynak bulmak zor oldugu icinde sizin genel görelilikle izligli söz edip bahsettiğiniz ciddi/bilimsel bir şey gerek teorinin açıklaması olsun gerekse işi nmatematiksel boyutu olsun bulabildigi kısıtlı bilgi arasında yoksa sunumun içine katacak/yedirecek.

ve bu arada beni rezil ettiğiniz için tekrar teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

genel görelilik zaten özel görelilik gibi forum üzerinden anlatılabilecek bir şey değil ki ya oturup kitap okuyacaksın ya da ders alacaksın. ama türkçe kaynak dersen bilmiyorum açıkçası benim söyleyebileceğim tüm kaynaklar ingilizce.

genel görelilik dedin mi işin içine ciddi derecede matematik de giriyor (en azından girmeli, türevlenebilir manifoldlar, tensorler vs gibi klavyedeki tuş sayısı yetmez ordaki indisleri göstermeye), özel görelilik gibi üçgenlerle anlatılamaz pek.

ama yine de google scholar'a "genel görelilik" diye yazarsan ya da google'a elbet birşeyler çıkar kitap niyetine onları kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Gaap said:

hani nromalde yazan ben degilim, üniversitedeki bir arkadaş arıyordu hani paticik.com iyidir ciddi soru sorarsan cevaplarlar dedim, böyle mal mal ayar çabalarıyla beni rezil ettiniz arkadaşa çok teşekkür ediyorum.

hele bu ayar çabasında bulunanların bir kısmının Tw gibi forum düzenini sağlamakla yükümlü kişiler olması dahada ironik.

dip not: admaın tabikide gidip sizin buraya yazacağınızı prof a söylemesi/sunması gibi bi durum yok, slayt sunumu hazırlıyor türkçe kaynak bulmak zor oldugu icinde sizin genel görelilikle izligli söz edip bahsettiğiniz ciddi/bilimsel bir şey gerek teorinin açıklaması olsun gerekse işi nmatematiksel boyutu olsun bulabildigi kısıtlı bilgi arasında yoksa sunumun içine katacak/yedirecek.

ve bu arada beni rezil ettiğiniz için tekrar teşekkürler.

tek bir ciddi cevap veren arkadas olmus onu da banlamıslar ahhah,welcome to paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...