Louies Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nasıl bir memlekette yaşıyoruz bilgisayardan yasakladıkları yetmiyomuş gibi şimdi iphone'dan da giremiyoruz... Not Wireless'tan girmek isteyenler : ayarlar/wi-fi/ bağlandığınız ağ/ DNS kısmına 4.2.2.1 yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 di mi? onu sorucaktım ben de 2 gün önce mi ne bi saat ugrastım turkcellden de wirelessdan da giremedim çok saçma lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 wireless'dan bi derece isteyen olursa yazarım burdan ayarını dns ile giriliyo ama 3g ve edge icin dns ayarı mümkün degil direk şebekeden alıyo ama belki vardır 3g için dns ayarlayabilen bir program araştırmak lazım genede jailbreak'siz cihazlar giremeyecek bu kosulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Lan bundan mı açılmıyor kaç gündür, diyorum neden açılmamaya başladı birden. Şerefsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ehahah aynen spideeninki gibi benim durumum da okuyom ben yaa esprisi yapmıstım millet memeyi bilmiyomus göstericektim gösteremedim hee tabi tabi vardır dediler kaldım öyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahaha abi turkiyede yasak yutup, hicbi yerden girememeniz normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2-3 gün önceye kadar giriliyodu telefondan edge le veya wireless ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hayır kardesim koskoca devlet bir şirkete baş kaldırıpta videoyu kaldırtamıyomu ? hangi çağda hangi senede yaşıyoruz ya bu olayın çözümü youtube' a yasakmıdır ? benim kişisel girişimime nasıl engel olurlar...varsa bir sıkıntı gidersin kardesim aihm' e anlatırsın derdini gerekli yaptırım uygulanır. Bu zihniyet bu yobaz kesim olduğu sürece....gerisini varın siz düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 farketmemistir salaklar girildigini sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 evet bi bakanın çocugu almıstır ayfon kurcalarken yutupa girmiştir bakan babacıgına söylemiştir o da kapattırmıstır ordan da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://www.gelecekonline.com/metin/iphone_da_youtube_a_erisim_sorununa_cozum-2844 wirelessdan böyle aşılabiliyormuş ama edge ya da 3g yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben girebiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Louies Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 wireless'^tan giriyorsun sen.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 neyse edit tırstım devlet sırrı vermiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 google dns kullanın bence wi-fi telim yok ama pc de çalışıyorsa tel de de çalışması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Wireless için sorun yok zaten de, Edge/3G için DNS ayarı yapılabilen bir yer yok. Kırmadan mümkün değil yani ama ben kırık haliyle de bir çözüm bulamadım, JB'li telefonlarda 3G için DNS değiştirmenin yolunu bilen var mı, bir uygulama falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bugun arkadasa dedim hede hödö girilmiyo ayfondan yutupa diye açtı çat diye girdi kaldım ben de öyle dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar