Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Rewendor said: Henry kolay yaa, ben Puyol forması arıyorum da, her forma olmuyo. Şu evelki sene Barcelonanın cam göbeği midir açık mavi midir o cırtlak forması vardı ya o formadan Puyol lazım (kendime de değil esprisi var o formanın da) görmedim henüz. Zaten defans adamlarına pek heveslenen olmadığı için formaları zor bulunuyo az basılıyor, üstüne bi de tek senelik cırtlak ikinci forma olunca hiç bulunmuyo. valla hoca o formayı bulman hakikatten zor :) ancak bir koleksiyoncuda(!) bulursun yani:P harbiden birisi zamanında almışsa öyle bir forma onda bulursun. benim aradığım henry'nin arsenal forması.
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Fistan said: çakma formalardan ne koleksiyonu allaşkına
Seceba Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bakırköy yer altı çarşısı.. Floryadan trene bin bakırkyöde in, yer altı çarşısını sor bi 1-2 dk yürürsün alırsın tekrar trene binip dönersin. Hepsi max 1saat
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 adamın zevkleriyle neden bu kadar uğraşıyosunuz ki. Çakma mal sorması yasak olabilir ona eyvallah ta..
Öne çıkan mesajlar