ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Evde test için bir shard açtım..Karşı taraf acc ve şifresini giriyor enterlıyor server seçim ekranı çıkıyor serverı seçiyor ondan sonraki Connecting... de kalıyormuş.Ama ben evde girebiliyorum tabiki localhost tan..Sorun ne olabilir..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 genellikle boyle bir sorun şifre yanlıslıgından olur yane oyle kalmalar baska neden olur bilmem ama arkın şifreyi yanlıs yazıodur :D bir konntrol etsin bence :P[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 zannetmem..Şifre vede acc doğru..Zaten Auto da şu an server.neden anlaymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 - Bad Login 4 sphere.ini'deki CLIENTVERSION 2.00.00 seklinde girmeyi denersen sorun çözülür.. Bende öyle çözüldü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Arkadaşın Patch i yapmışmı yani tamamlamışmı ondanda yapa bilir yada kullnadığı client te bir bozukluk olabilir başka bir client denesin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu tür sorunlar genelde account olmadığından felan olur.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hayır acc falanda var.Ya Server Auto Acc de.Söz konusu bile olamaz şifre yanlış yada acc yok falan.Benden girior karşı taraf giremior ama. Loginserver=81.213.140.5,2593 girin bi bakın bu gece açık bırakıcam serverı..ilgiliniz için teşk ederim ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Muhtemelen arkadaşın dediği gibi client sorunudur. normal sphere 55i lullanıyorsan sphere iiçindeki default ayarlarda client 2.0.3 kullanılıyor onunla girmeyi denerseniz sorun çözülmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hayır ya Client 2.0.3 lede denendi başka bir client lede denendi benim kendi makinemde serverıma girdiğim client iledede denendi... Yok yok..Serverı açık bırakıorum birde siz bakın Bad Login 4 hatasıda almıorum zaten hiç bir hata yok ama giren disc oluyor 2 dk sonra.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Olay adamın girdiği clientten kaynaklanıyor bu sorunu herkes yaşar arkadas orginal clientten girmek istemiştir ama o connecte kalır en kolay anlasırı bu ama oyle bişi yok ise accden kaynaklanıyordur..[signature][hline] www.sindarin.gen.tr Sindarin Uo www.tr-scripting.com TR-Scripting ADmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ya Ne CLient nede Acc hepsi doğru yokmu başka söylecek birşeyi olan ¿¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar