demode Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 merhabalar, şöyle bir problemimiz var windows 7 işletim sistemli laptopumuz windows messenger'ı açmıyor güvenlik ayarlarından bir takım değişikliğe gitsek de bir sonuca varamadık bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa çok sevap olur. İyi günler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Açmıyor derken hata mı veriyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 id ve parola'yı girip enter yaptığımızda uzunca bir süre messenger logosu dönüp duruyor sonra uyarı çıkıyor başarılı olmadı diyor,kablosuz sorunundan bahsediyor(kablosuz internete bağlı laptop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 O hata mesajının detayında filan hata kodu yazması gerekir onu öğrenmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 error code:81000306 bu hata kodunu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://lmgtfy.com/?q=81000306 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hatta 1) Click start 2) Type: cmd 3) Right-click cmd.exe when it appears under Applications 4) Click Run As Administrator 5) Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled 6) Press enter 7) Restart your computer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yok ya olmuyor mal gibi dönüyor messenger logosu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 benim de üsrekli msn kilitleniyor ya. sanırım fotoğraf paylaşılınca oluyor. bir de windowstan ie yi sildim onunla alakalı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar