Innuendo Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 razzie awards aslinda transformers'dan da new moon'dan da daha salak bir olusum. ulan the shining'i en kotu yonetmen dalinda aday gostermek (stanley kubrick sav) nasil bir malliktir. sinema ile arasi az bucuk olan biri baksin aday listelerine gorsun isimleri gulmekten geberir lan. marlon brando, laurence olivier, al pacino, jack nicholson, sean penn gibi isimler var ki saka saniyor insan. new moon zaten rezalet otesi film. ama beklenti farki var. ilk transformers'dan sonra daha bir beklenti var, kimsenin robot toplari(!) ve gerzek bir espiri anlayisi bekledigini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 saka zaten, neden sen ciddiye aliyosun, kendilerince egleniyolar, kimsenin de umrunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 zaten ciddiye alinacak bir olusum degil de sence "saka" dan biraz fazla degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Saçmalamışlar klasik bir hollywood filmiydi.New Moon bu arada tarihin en kötü filmleri arasına girer :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bu kadar yorum üzerine new moon u izledim ama zor izledim bir an bitmicek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar