Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Hollandalı tecrübeli orta saha oyuncusu Edgar Davids, İtalya 1. Lig temsilcilerinden Inter Milan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninin ardından, 31 yaşındaki futbolcu kameralara poz verdi. Geçtiğimiz sezon Barcelona'da kiralık olarak oynayan Hollandalı futbolcu, yeniden yuvasına dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.[signature][hline]Carmelo#15. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yuvadan kastın italya ligi her halde...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmelo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 evet[signature][hline]Carmelo#15. [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 topic baslıgını gorunce bende juve dıyosun sandım.ınter e gıdodu ne zmn juveye gıttı dıye dusunmeye baslamısdım okuyana kdr.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Walla bundan Sonra gazete almıyacam burayı okuyacam walla ... gazeteden daha fazla haber var buda :))[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar