Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bu ortadaki aynadan ısınlanıp hapsedilmiş deamonun oldugu kata indim de benden istedigi seyleri bir turlu bulamıyorum,ates odasını acmayı beceremedım buz odasındaysa yaratıklara hıc bır sılah veya buyule zarar veremıyorum(dıger odalardan bır tek zehır odasından gereklı esyayı alabıldım,hava odasındaysa makınayı kapattım),durumlar oldukcak karısık burayı gecen bırı o kattakı olayları genel olarak acıklayabılır mı burayı bıtırmeden devam etmek ıstem ıyorum,herkese tsk... [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 27 Temmuz 2004 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 orası hakkaten biraz karışık, daha geçen ay içinde oynadım orayı, biraz daha hatırlatırsan yardımcı olurum. hangi odalara girebiliyorsun? neleri öldürdün falan.. ya da walkthrough bulayım en iyisi ben, ordan aklıma gelir, ya da olmadı çeviririm birazını. edik: ingilizcen varsa burdan ayrıntılı çözümüne bakabilirsin. yoksa ya da anlamazsan sor ayrıntılı açıklıyayım ben. [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Temmuz 2004 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya orda bi hava mekanizması vardı orda havaları degistirip ,sıcak odanın havasıyla buz odasını filan öldürüodun.[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben deamonu kesmiştim o daha kolay :pp[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 deamon'u zaten kesiyosun eheh.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ya bende de aynı sorun var beyler, buz odasıyla fire odasını hiç açamadım hep locked dio, poison dan da scepter çıkmadı nası olcak bu iş?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sag usttekı lıgthnıng odası nın scepter ı var ... sag alttakı poıson odasına gırıp herkesı olduruyoz , yılandan poıson scepter cıkıyo ortadada poison flaıl head var ... sonra buz odasına gıdıp kapısını acıyoruz ... poıson odasındakı 2 kapıyı da acıyoruz ... aır odasının sag kapısını acıyoz ve motoru calıstırıyoz ... artık ıce odasındakıler vulnerable ... olduruyoruz ıce scepter ı alıyoruz ... fıre ı acıyoruz ... 4 elemental ve 1 gıant var gıant ölümsuz ... bu 4 fire elementali teker teker ice odasına alıp ice odasında öldürüyoruz boylece respawn olamıyo fire elem. ler haliyle giant artık ölümsüz degil ... gidip dovun sonra demon bitti ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: The_Delucian, 27 Temmuz 2004 23:34 tarihinde demiş ki: sag usttekı lıgthnıng odası nın scepter ı var ... sag alttakı poıson odasına gırıp herkesı olduruyoz , yılandan poıson scepter cıkıyo ortadada poison flaıl head var ... sonra buz odasına gıdıp kapısını acıyoruz ... poıson odasındakı 2 kapıyı da acıyoruz ... aır odasının sag kapısını acıyoz ve motoru calıstırıyoz ... artık ıce odasındakıler vulnerable ... olduruyoruz ıce scepter ı alıyoruz ... fıre ı acıyoruz ... 4 elemental ve 1 gıant var gıant ölümsuz ... bu 4 fire elementali teker teker ice odasına alıp ice odasında öldürüyoruz boylece respawn olamıyo fire elem. ler haliyle giant artık ölümsüz degil ... gidip dovun sonra demon bitti ... Yardım için saol yoksa takılıp kalmıstım orda,mesaj atan herkese tsk bir daha ki takılmama kadar kendinize iyi bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar