Magic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Darksteel Booster - 6 Milyon TL Fifth Dawn Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut 180 Milyon) Mercadian Masques Booster - 6 Milyon TL Mirrodin Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut, 180 Milyon ) Nemesis Booster - 6 Milyon TL Prophecy Booster - 6 Milyon TL Box demek 36 Adet Booster demek. Deck Box'lar - 10 Milyon TL (2 Mavi, 1 Siyah bide 1 Beyaz var)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ben istanbul Bakirkoy de oturuyorum bu oyunun bir booster 750 bin lira oldugu zamanlar vardi ah ah neyse :) Bir ara İhracatcinin batmasi yüzünden İstanbula Card gelmiyordu bu süre zafinda herkes oyundan sogudu bir cok yerde card satişini sonlandirdi Saniyorum İstanbulda en büyük magic oynanan yer Beşiktaş Sakli kent ti orda bile kimseyi gormedim oynayan en son gittigimde Eyer oyniycak biyer bulabilirsem Ben tekrar başlamayi düsünüyorum Magic oynanan Mekanlarin Adini verirmisiniz bana acaba ? Box fiyatlarinizda Cok avantajli görünüyor cevremdede oynayan kimse kalmadi artik varsa yeni mekanlar akmak gerek Canım söyle arkadaşlarla Box alip Draft yapmak istiyor :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yok bi tek saklıkent vardı o da kapanıyo işte arkadaş çevresinde oynayabilirsin ancak[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 oyuna başlamak için bişiler var mı varsa fiyat nedir[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Evet var başlangiç Deck i var heralde bi booster 6 sa bir deck 16 flndir[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: Magic, 12 Temmuz 2004 04:18 tarihinde demiş ki: Darksteel Booster - 6 Milyon TL Fifth Dawn Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut 180 Milyon) Mercadian Masques Booster - 6 Milyon TL Mirrodin Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut, 180 Milyon ) Nemesis Booster - 6 Milyon TL Prophecy Booster - 6 Milyon TL Box demek 36 Adet Booster demek. Deck Box'lar - 10 Milyon TL (2 Mavi, 1 Siyah bide 1 Beyaz var) Nerde satılıyor ben bulamadım geçen kadıköye geldiğime.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 berke satım ben sana[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 abi bunu ne alacanki bence yanlış yaparsınız gidin magic online da şeyyapın hiç değilse oynayan binlerce insan var orda :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bosver bencede hiç denemdim nasil oynaniyor netten ama bencede Netten oyna bu fiyatlarla para vermeye deymez. Zaten Magic denen uyeninde taktıgı yok topic i[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya boster 15 li ufak paket değilmi? poşet icinde? yoksa benmi cââlım?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Evet oyle 15 card 6 milyon[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar