Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic : The Gathering Ürünleri

Magic

Öne çıkan mesajlar

Darksteel Booster - 6 Milyon TL
Fifth Dawn Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut 180 Milyon)
Mercadian Masques Booster - 6 Milyon TL
Mirrodin Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut, 180 Milyon )
Nemesis Booster - 6 Milyon TL
Prophecy Booster - 6 Milyon TL

Box demek 36 Adet Booster demek.

Deck Box'lar - 10 Milyon TL (2 Mavi, 1 Siyah bide 1 Beyaz var)[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben istanbul Bakirkoy de oturuyorum bu oyunun bir booster 750 bin lira oldugu zamanlar vardi ah ah neyse :)

Bir ara İhracatcinin batmasi yüzünden İstanbula Card gelmiyordu bu süre zafinda herkes oyundan sogudu bir cok yerde card satişini sonlandirdi

Saniyorum İstanbulda en büyük magic oynanan yer Beşiktaş Sakli kent ti orda bile kimseyi gormedim oynayan en son gittigimde

Eyer oyniycak biyer bulabilirsem Ben tekrar başlamayi düsünüyorum Magic oynanan Mekanlarin Adini verirmisiniz bana acaba ?

Box fiyatlarinizda Cok avantajli görünüyor cevremdede oynayan kimse kalmadi artik varsa yeni mekanlar akmak gerek Canım söyle arkadaşlarla Box alip Draft yapmak istiyor :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Wicked Nefhir Darv'el
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 12 Temmuz 2004 04:18 tarihinde demiş ki:
Darksteel Booster - 6 Milyon TL
Fifth Dawn Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut 180 Milyon)
Mercadian Masques Booster - 6 Milyon TL
Mirrodin Booster - 6 Milyon TL (Box halinde mevcut, 180 Milyon )
Nemesis Booster - 6 Milyon TL
Prophecy Booster - 6 Milyon TL

Box demek 36 Adet Booster demek.

Deck Box'lar - 10 Milyon TL (2 Mavi, 1 Siyah bide 1 Beyaz var)

Nerde satılıyor ben bulamadım geçen kadıköye geldiğime.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunu ne alacanki bence yanlış yaparsınız gidin magic online da şeyyapın hiç değilse oynayan binlerce insan var orda :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...