soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ne tatlı bi şey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 suan burnunda abuk subuk cisimler tutan cocugun konusması nedir ya tişkürler dedi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ali tarandan küfür isteyenler 666 yazıp 6620 e gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bizim buralı, gemlikli yani o çocuk 11 eylül ilköğretim okulunda okuyo istersen tanıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 geçen nerde gördüm bilmiom da hep yanlış çalıodu lan bi naneye yaramaz ne yeteneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bu rock-çı gençler ne çaldı ya sonuna yetiştim. güzel cocuklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 dunkelzahn said: geçen nerde gördüm bilmiom da hep yanlış çalıodu lan bi naneye yaramaz ne yeteneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yarışma seneye yapılmış olsa belki o hataları da yapmazdı. 4 yaşında başladığını ve iki senedir çaldığını düşünürsek "potansiyelini sevdim ben senin" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 abi ama soliyim o cocugun kazanmamasi lazim cocugun potansiyeli olabilir ama 15 sene sonra kazanmasi lazim simdi deil ama o orkulu kopek gozleri efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 yeteneksizsin türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 kazansın demiyorum da zaten, acayip tatlı bi şey. o küçük maykıl'ın kazanmasını istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 en son cıkan maykıl direk prodüksüyon yaptı. ali taran yine sıçtı hahahah göstericenmi dedi herif :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar