Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Tamaaaaaaaaaaaaaaamen duygusal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 fenerbahceli dogdugum icin , bana sorulmadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Baba tarafı sırf gs li.. Bizde napalım işte gs li oluverdik[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ben yıllardır hep kendi takımımı tutuorum deiştirmemde memnunum... herkes kendi takımından memnun mu ? :p sol tarafta takımımı görebilirsiniz.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hehe ben kendime geldigimde balktım babam maç izliyo gs yi tutuyo alla alal bildii vardır herhalde dedim bende gs li oldum yanılmamışım valla iiki gsliyim çok memnunum en azından gençliğim hüzünle heba olmuyo saolsun baya başarılar yaşattı bize aslan takımım benim sarıı kırmızı şampiyon cimbombom...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ula yokmu surda delikanlı bi TS li (BENN) Ts yi sevdiğim icin tutyom[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 REnk körüyüm ben sarı-kırmızı yanyana gelince iğrenç oluyo..siyah beyaz zaten görüyorum,sari lacivert ise ayrı;kalpleri fethidiyo.. bide bizim stadımız diğerlerinin açık hava tiyatrosu var,buda bi etken heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Creep o zaman şanlı bayrağını çeksene adının altına[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Renklerini sevdiğim için beşiktaşlı oldum. Siyahı beyazı yanyana görünce zaten diğer takımların hiç şansı kalmıyodu. Ayrıca beşiktaş 3 büyüklerde hep ezilen(yenilen falan anlamında değil) itilen taraf olmuştur, son yıllarda adam gibi başarısı da yoktur ve taraftar sayısı gs ve fb ye göre azdır. Bunlar da beşiktaşlı olmama etki eden faktörler. Ayrıca hep yeneni, kazananı bu kazandıkları başarılardan dolayı tutmak bana göre taraftarlık değildir.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ben fazla bi takım tutmam ama galatasaraya sempatim ailemden dolayıdır herhal[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 doğuştan sevgi ;)[hline]khala [!] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Renkleri için! KIRMIZI! BEYAZ! KIRMIZI! BEYAZ! TÜRKİYE! *!Gaza gelir*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Kendimi bildim bileli BJKlıyım. Herhalde babam ben uyurken gelip bilinçaltıma işlemiş Beşiktaşı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar