Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme ve Fitness Sitesi

Karluk

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba,

Ben bodytr.com sitesinin editörüyüm. Bu başlık bir duyuru yapmak amacıyla açılmıştır, sanıyorum site yöneticilerini rahatsız etmeyecektir, daha doğrusu, bu foruma bakınca öyle düşündüm.

Başta vücut geliştirme, sağlıklı yaşam ve egzersiz (fitness) konularında yayın yapmak üzere açtığımız, bir senesini dolduran sitemizi istediğimiz gibi tanıtamadık. Ben de böyle büyük forumlara duyuru yaparak (daha önce gezenbilir'e ve mezun forum'a yapmıştım) siteye yeni yazarlar kazandırabileceğimi umuyorum.

Site hakkında yorum ve eleştirileriniz olursa ister bu başlıkta ister bizim forumumuzda dile getirebilirsiniz.

Paticik'e rakip olmak gibi bir niyetimiz olamayacağına göre, bu başlığın alelade bir "spam" muamelesi görmeyeceğini umuyorum.

Özellikle, spor konusunda "özgün" makale üretebilecek arkadaşlar siteye baksınlar lütfen.

İncelemek isteyenler için bağlantı: Vücut Geliştirme Bodybuilding Fitness
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Şu an, yaklaşık bir aydır ilgi görmeyen başlığıma bir şeyler hem de güzel bir şeyler yazılmasının dayanılmaz mutluluğunu yaşıyorum... Gözlerim doldu, kameraları kapatın lütfen :)

Gerçekten sağolun arkadaşlar, ben bi şeyler yapmaya çalıştım, asla pes etmedim. Sonunda insanlar da bana inanıp desteklemeye başladılar. Gönül isterdi ki o reklamları da koymayayım ama hostingimiz biraz babayaro yani. Yine de Google reklamlarından daha temiz reklam ayarladım, daha 3 lira bile birikmedi :D ama olsun, hiç yoktan damlar. Bu arada reklam gelirleri şeffaf ve bu şekilde devam edecek inşallah, mümkün mertebe saydam bir oluşum olsun istiyorum: http://www.bodytr.com/2009/10/bodytr-reklam-kayit-defteri.html

İçeriğimizin özgün olması ve yapacağımız yasal çevirilerle de başka sitelere etik dersi verdiğimiz için olumsuz tepkiler de alıyoruz çünkü bundan herkes memnun değil.

İlgi ve beğenileriniz için çok çok teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar çok sağolun :)
Şu günlerde kendi çapımızda bi çeviri arşivi de oluşturmaya başladık, son eklenen yazıalra bakarsanız farkedersiniz. Ancak özgün yönümüz daha kuvvetli tabii ki.

Bir sene önce tek başıma site aracılığıyla bi şeyler yapmaya çalışırken bugün başka yazarların ve tonla okurun desteğini alan bir site oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sitede yazmak isterseniz bunun her zaman mümkün olduğunu tekrar hatırlatıyorum. Kimse anasının karnından yazar doğmuyor, spora hakiki bir ilginiz varsa "öğrenerek yazma" diyebileceğimiz şeyi de yapabilir ve okurlarla birlikte öğrenme yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Malumun ilanı olmayan eleştirileriniz de çok yapıcı olacaktır, bunu da belirtmek isterim.

Ne bileyim ben daha ne diyim, güzel sözleriniz için çok teşekkürler :)

Ek: Bu arada, forumlara Paticik.com'dan geldiğini söyleyerek kaydolan ikinci üyeyi de gördüm ve hemen onayladım. Buradaki duyurunun ne kadar yerinde olduğunu anladım. Diğer konulara da eğilmek istesek de bu pek mümkün olmayacaktır, diğer bölümlerimiz "sadece bizim foruma üye olan" kullanıcılarımız için düşünüldü (Evet, böyle üyelerimiz var.) ama spor konusunda ilerde iyice dallanıp budaklanıp çok detaylı olacağımızı umuyorum bu yönümüzle de diğer forumlardan gelen arkadaşlara hitap edebileceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Men sena heyraaan men sena gurbaaan!"
Arkadaşlar, ayıptır söylemesi feysbuk heyran kutumuz var artık sitede, bize heyransanız bunu gösterip daha kalabalık ve daha önemli bi siteymiş gibi görünmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Ya bu arada bu akşama yetişecek inşallah, güzel ve basit bir evde forma girme programı yazımız var. Akşama beklerim, gelmezseniz darılırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar saat 1'i 5 geçe, değerli yazarımız Burak İlter'e ait yazıyı çıkarttım, sıcak sıcak, el yakıyor....

Gece 12'ye kadar mühlet istemiştim kendi kendime, durduk yerde... Gereksizdi ama olsun. Neyse, aradaki bir saat gecikme için "saat farkı" yahut "yaz saatine geçmeyi unutmak" ya da "saatim bozukmuş" gibi tonla yalanım da hazır.

Bu arada forma girerseniz foruma da girin valla güzel bak bi giriyon böyle ışıklar falan... öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, http://2010.blogodulleri.com/blogs/list/id/9 adresinden ya da blogodulleri.com adresinden bi girişerek benim bloguma oy verirseniz ve 20 gün süren halk oylaması sonucu en çok oy alan ilk 5 spor blogu arasına girebilirsek juri tarafından değerlendirilerek bir ödül almak ve sonrasında tanınırlığımızı ökküz gibi arttırmak söz konusu.

Oylar telefonla veriliyor ama ücretsiz yani telefonunuza bir kod gönderiyorlar falan, o şekil.

Şu an bütün blog ahalisi siteye doluştuğu için blogodulleri sitesi heyvan gibi kasabilir, bugün oy veremezseniz yarın oy verin ve bu arada sanırım oyunuzun geçrli olabilmesi için diğer kategorilerde de oy kullanmanız gerekiyor.

Siteyi seven sayan öpüp de başına koyan dostlardan, arkadaşlardan, üyelerden ve okurlardan destek bekliyorum.

Yeterli oy alamazsak juri bizi değerlendirmeye bile almayacak yanisi Zeki Müren de bizi göremeyecek. Sanki hiç var olmamışız gibi olacak... Üzücü gibi.

Bak esprilerle içinizi ısıtayım da bi oy kullanın diye neler neler dedim, "hadi be hacı..."

:)
Saygılar, sevgiler, selamlar.
İlşad Özkan
Sosyal ağlarda paylaş

Valla "bayan" konusunda fikrimi sanırmı senin mesajına cevap olarak yazdım :)

Forumu sadeleştirme konusunda ne halt yiyeceğim bilmiyorum, sadeleştirsek güzel olabilir ya da olmayadabilir ya da... :P

Aslında sadeleştirme niyeitm vardı ama kategorize etmek de önemli ve zor, sadeleştirerek kategorize etmek daha zor olabilir.

Feci kararsızım, anlaşıldı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında eskiden siteden duyuru yaptım ama ordaki maddeleri de bi elden geçirmek gerekiyor ayrıca potansiyel gördüğüm forum yazarlarına ya da kendiliğinden gelen yazarlara da kapım açık, değerlendiriyor, teşvik ediyor ve değerlendiriyorum.

Yav o bu değil de şuna mutlaka bir bakın, oy istemiştim ya hani, her kategoride oy kullanmaya hiiiç gerke yokmuş, üye olup sadece spor kategorisinde oy vermeniz yeterliymiş:

http://www.blogodulleri.com/bo-sehir-efsaneleri-1/comment-page-1/#comment-4642

Üşüşün uşak, ekmek dağıtıyolar! :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...