DonCorleone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 yunus olduğu çok belli zaten sadece burnu , çevresindeki göleler sayesinde köpekbalığına benzemesini sağlamış ama üst yüzgeci ve ondan sonra kuyruğuna kadar olan kısmı yunus olduğunu açıklıor zaten köpek balığı ile yunusların kuyrukları zıttır shark larda yere dik bakar yunuslarda paraleldir
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 e heralde adam görecek de genemi dalacak o dalgaya salak olmak lasım :)[signature][hline]Siamonun Resimleri
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 abi o tahtayla yer adamı ya[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ohaney bebğim ohaney,bana böle bişi olursa uzun süre denize giremem bebğim,hayur bebeğim hayur. ohh yee[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 köpekbalıklarının yüzgeçleri yayvan şekildeyse (yanlara doğru) sizinle ilgilenmiyolar, rahat rahat takılıyolar demektir. eğer yüzgeçleri aşağı doğru ise ( suyun dibine doğru ve birbirine yakınlarsa) direk kaçın ordan çünkü kesin kıllanmışlar demek oluyo bu. bu arada eğer bi k.balığıyla yakın temasa girerseniz burundan çok solungaçlara çalışın ve yapabiliosanız gözlerini oyun. görme özelliğini kaybetmesi değil sorun (zaten daha çok kokuyla yönleniyolar) gözünü oyunca tırsıyolarmış. o yukarı doğru fırlama olayını ben de izlemiştim discovery de; şöyle ki fok ya da foka benzeyen bişi gördüklerinde suyun dibinden inanılmaz bi hızla nesneye doğru hamle yapıyolar, tabi hızlarını aniden kesemeyecekleri için birkaç metreye kadar havalanıyorlar. çok alem bu köpekbalıkları canım. bu arada ben de denizden acayip tırsarım valla. denize girmeyi fln hiç sevmem ama işallah bu yaz yenicem bu korkumu.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sağol önerilerin için dukguybrush Bundan sonra önce yüzgecine bakacağım. Aşağı mı yana mı diye tabi aklıma mukayet olabilmişsem hala. O denizin ürpertici güzelliğinde kimi zaman bir pavuryadan kaçan insanların 100 kat beteri kbalığına saldırı düşünceside ilginç geliyor şimdi düşününce.[signature][hline]sonunda yeniledim.
IntoTheStorm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gosu bi dalgıç olarak tavsiyelerimi yeni bulduum yuvadaki sıcak insanlardan esirgemeyeceğim. eğer siz suyun altındayken köpek balığı görürseniz(tüplü dalıştan bahsetmekteyim dier türlü oturup ağlayın pek şansınız kalmıyor) hemem denizin dibine inmelisiniz. köpek balıklarının çene yapısı sebebiyle sizi ısıramayacaktır. eğer yeterli havanız war ise denizin dibinden kıyıya çıkmayı deneyebilirsiniz. fakat denizin ortasında tekneden dalmış iseniz köpek balığının pes etmesini beklemek zorundasınız. yoksa gg[signature][hline]God grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference eet scuniverse ten ayrıldık yeni sıcak bize yuva olabilecek bir forum aramaktayız.
Öne çıkan mesajlar