DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 O ikinci resmi biliyorum =o) Eternal seni tırmıklrım görürsün! *Tırmıklayıp arkasına bakmadan kaçar*[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eheh şişman arkadaşı satmalı :p ikisine etlerinin yeteceği umulmalı, fizik olarakta ağır yüzeceği kesindir. Kaç arkana bakmadan :-) 2 tane ise zaten sürü öncüsüdür onlar devamıda vardır yani. Discovery'de izlemiştim sosyal hayvanlarmış bunlar, birbirleri ile dalaşsalarda göç olduğunda tek değiller, av zamanı tekler. Hatta bazen toplanıyorlar filan, deniz dibinden çekim izlemiştim, böyle 10 15 tane bir araya geliyor döne döne muhabbet ediyor. Blug blug glu glu diyerekten hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 köpek balığı kana gidermiş.1 veyahut 2 arkadaş alıp köpek balığı yaklaşırken arkadaşlarını bıçaklıcaksın ve hızla kaçıcaksın.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 suda çıklgınca debelenirsen daha rahat av olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: wildpervert, 27 Temmuz 2004 10:31 tarihinde demiş ki: said: Durlag, 27 Temmuz 2004 07:50 tarihinde demiş ki: YAVAŞŞŞ ... ODA KÖPEKBALIGI TÜRÜ SONUÇTA DEDİ YA ... Yunuslarda bi tür köpekbalığıdır.. yunus memeli kopekbaligi balik......[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 o zaman tabancayla hafif gerilerinden vurursun (tabancamız var ama köpek balığına ateş etmiyoruz maksat atraksyon :D)[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 köpek balıklarının burun kısımlarına vurulunca böle bi dakika fln hareket edemiolardı bi belgeselde seyretmiştim öle kalıolar sonra uzaklaşıolar..[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 nolur nolmaz bi uyari yapiim olur da görürseniz köpek balığı arkanızı dönüp kaçmaya kalkmayın, mümkünsa kafanı suya sok ve yüzünü köpekbalığına çvir. göz teması kurar gibi yap (gözlük yoksa göremezsin ya en azından ona bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yanlız ona vuracak cesareti kim gösterecek orası var :) En iyisi hep çizgi filmlerde bide bazı filmlerde olur. 3-4 tane yunus gelir kovalar hepsini :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: shapshal, 27 Temmuz 2004 14:07 tarihinde demiş ki: köpek balığı kana gidermiş.1 veyahut 2 arkadaş alıp köpek balığı yaklaşırken arkadaşlarını bıçaklıcaksın ve hızla kaçıcaksın. tatile gideceksen bana önceden haber verde nereye gidecegini aynı yere gideriz falan mazallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 :horace:[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Elrond_, 27 Temmuz 2004 14:23 tarihinde demiş ki: said: shapshal, 27 Temmuz 2004 14:07 tarihinde demiş ki: köpek balığı kana gidermiş.1 veyahut 2 arkadaş alıp köpek balığı yaklaşırken arkadaşlarını bıçaklıcaksın ve hızla kaçıcaksın. tatile gideceksen bana önceden haber verde nereye gidecegini aynı yere gideriz falan mazallah... hiç güleceğim yoktu valla elron sağolasın. Divin bu tavsiyen bence işe yarar mı? hımmm yaramaz. Zaten bizi tırstıracak şey camgöz olmayacağına göre ötekilerde zaten saldırdırğı takdirde suyun içinde durman yeter. Vücut ısından tut vücut kimyasallarının ve adrenalinin kokusunu alıyor hayvan. Saldırmaya niyetliyse ne yapsan boş.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 gaçun la göpekbalıı geliyo gaçunnnn[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Divin, 27 Temmuz 2004 14:20 tarihinde demiş ki: nolur nolmaz bi uyari yapiim olur da görürseniz köpek balığı arkanızı dönüp kaçmaya kalkmayın, mümkünsa kafanı suya sok ve yüzünü köpekbalığına çvir. göz teması kurar gibi yap (gözlük yoksa göremezsin ya en azından ona bak) ölüceğin yoksa da kalpten ölürsün öle :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hayır işe yarıyor köpek balıklarının saldıracakları varsa gibi bi lüksleri yok, insanlar onların pek tanıdığı bir av değiller ve her karşılaşma saldırıyla sonuçlanmıyor.. önce bi tanıma faslı var kısaca.. bu arada göz teması kesilirse potansiyel büyük balık olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 hmm haklısın derdim, ama o korkunun kokusunu nasıl engelleyeceğiz. Yani her zaman saldırmak için ısırmıyor, bazen sırf merak ediyor bu ne diye ondan ısırıyorda, sen tecrübeli bir dalıcı olarak tecrübe et, sağ kalırsan bende aynısını yapacağım bak söz :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 herşey tamam bare köpekbalını ters çevirin burnuna vurmuşken ters donunce yüzemiyo ve kendini düzeltemiyoda apışıp kalıyo yani :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 lol düşünsene biri burnuna yumruk atıo sen amuda kalkıp ööle kalıosun :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: wildpervert, 27 Temmuz 2004 14:40 tarihinde demiş ki: herşey tamam bare köpekbalını ters çevirin burnuna vurmuşken ters donunce yüzemiyo ve kendini düzeltemiyoda apışıp kalıyo yani :D wildcim valla alınma ama tamamen manevra ve av için doğmuş , genetik harikası bir sualtı savaşçısı için yaptığın yorumun saçmalığını farketmişsindir herhalde. Kas hayvan kas, tek gram yağ yok :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 doğru ama..çok yemek yiyincede şişip böle sırtüstü suyüzeyine uzanıyorlar hiç kıpırdamıyolar dalgıçlar karınlarını falan okşuo aynı köpek gibi tatlı hayvancıklar oluolar..karnı tokkene çok sevimli bişi yani :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: kanber, 26 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: bu sahneyi yaşasanız ne hissederdiniz? öle bi sahne yaşamam heralde bi önceki sahnede direk ölürüm[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: shapshal, 27 Temmuz 2004 14:46 tarihinde demiş ki: lol düşünsene biri burnuna yumruk atıo sen amuda kalkıp ööle kalıosun :D hayır olay öyle değil.yani burunlarına vurmanın etkisi başka biraz sersemletiyor sanırım ama ters çevirirsen hiçbirşey yapamıyor uyku durumuna geçiyor dediği gibi arkadaşın karnını falan okşuyorsun:) discovery channel'da duyduğuma göre köpekbalıkları sörfçülere deniz kaplımbağalarına benzedikleri için saldırıyorlar.yani yandaki iki el yüzgeçler sörf tahtası da beyaz bir karnı çağrıştırıyor.ha aynı zamanda köpekbalıkları 1 milyon su molekülü içerisindeki tek bir kan molekülünü koklayabilme becerisine sahipler.özel bir organları var bu sezileriyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 solungaçlarınada vurabilirsiniz üstünde kapakçık olmadığı için çok savunmasız o bölgeleri[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sırtüstü durunca uyuyorlar evet. ama bir çeşit mi hepsi mi bilmiyorum. discoveryde vardı yakalıyorlardı ters çeviriyorlardı uyuyodu hayvan euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 öhe öhe... abı o buyuklukte balıga nasıl vuracaksınız biz daha suyun içinde gözümüzü açmadan bizi yutar... hem bizden daha hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar