Radiance Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bankalar arası EFT kaç gün icinde geciyor hesaba hafta sonu bu işlem oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 akşam 5den sonra oldu oldu olmadı yarın. hafta sonları hakkında bilgim yok. keşke havale yapsaydın direk düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 BloodyBeast said: akşam 5den sonra oldu oldu olmadı yarın. hafta sonları hakkında bilgim yok. keşke havale yapsaydın direk düşer cumartesi günü online yapıldı işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 pazartesi 8:31 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 hay . pazartesiye kadar beklicze yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 eft de öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 eee saati geldi yine yatmadı lan altı üstü bi kaç milyon dolar para gelcek yaptıkları işe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ashfua, adam cidden patinin basinda beklemis. ozel mesaj gelmicek git banka hesabina bak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya işe geldim baktım hesaba yatmamış :) yazayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 9.30 a kadar sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 arkadaşlar yeni konu açmiim dedim, geçen perşembe hesabıma eft yapıldı ama arkadaş ismi yanlış yazdığı için banka almamış geri iade etmiş(öyle olduğunu iddia ediyorlar en azından)şimdi ortada şöyle bir durum var: para benim bankamda yok bana hiç gelmedi, benim banka geri iade ettiğini söylüyor ama arkadaşın hesabına gelen bir parada yok. ne yapmak gerekir bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 finansbank mı? eft yi gönderdiğin bankadan düzeltme eftsi gibi bişey çekiyorlar, paranın yanlış gittiği bankaya öle üzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben işbankasıyım, yollayan arkadaş garanti. düzeltme mektubu çektik ona rağmen değişen bir şey yok sanırım düzeltme mektubundan önce iade etmiş banka ama hala geri gelmemiş garantiye nasıl oluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Eft yi anlayalım anlatalım 1. A bankasından eft yapılır 2. A bankası eft gitmesini teyid eder 3. B bankasına eft gelir 4. B bankası eft nin hesaba geçmesini teyid eder Eğer gönderen hesap numarası ve isim arasında bir hata yaptıysa... 5. B bankası iade eder 6. A bankası iadeyi onaylar 7. Para A bankasında ki hesaba geçer. A veya B bankası bu tip işlemleri ara ara kontrol eder. Bu ara açılırsa eft niz geç iade olur / geç karşı tarafa geçer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar