eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya komsundan tuzu arabayla gidip alıyo az benzin yaktığını vurgulamak istemşler ama çok hoşuma gitti ya[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 süper geyik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
komurk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 köpek dolaştırma versiyonuda iyidi 2 sene önceki güven konseptli ww reklamındna sonra en beğendiğim oto reklamı bu oldu[signature][hline]RUTUBETTEN ŞİŞMİŞ KALBİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 peugeot reklamlarının üstüne araba reklamı tanımam.. Ayrıca çok basit bir fikir.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 peugeout bütün reklamları dört dörtlük,özellikle hani hintli bi reklamı vardı arabayı benzetmeye çalışıyorlar sonra şarkı çalıyo kafa sallıyolar fln o süperdi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 607 var . ''Asalet onun ruhunda var '' o mükemmel ya İyi Kötü Çirkin'in müziği var arkada. offf :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar