Xaero Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Yaptıran yada çevresindekilerden yaptıranlar var mı? Sonuç almak mümkün mü? Verilen kiloların daha sonra alınması durumu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bi kız arkadas akapuntur ile zayıfladı 10-15 kilo kadar , geri alır mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Akupunktur* benim bildigim kadariyla akupunktur metabolizmayi daha iyi calistiriyor, bünyeyi dengeliyor falan. bunun yaninda tabi ki bir diyet yapmaniz gerekiyo + dikkat etmek gerekiyo. vücutta bulunan istah merkezini etkiledigi icin diyet yapmayi daha kolaylastirmak + mide asidini de azalttigi icin diyet süresince mide yanmasini engellemek, halsizlik ve bitkinligi önlemek gibi iyi taraflari var iste. igneler takildiktan sonra cat diye zayiflancak diye birsey yok yani. kisacasi akupunkturun yaninda yapacagin diyet programiyla kilo verebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Bununla ilgili bir tartışma izledim. Akupunktur ile beraber diyetde veriyorlar size :). Yani akupunktur birnevi diyeti yapmanızı kolaylaştırmak için uygulanan bir yöntem. Hani faydası var mı bilmiyorum ama salt akupunktur yaparak zayıflarım öyle birşey yok :), diyette var kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bi de verilen kilolarin daha sonra alinmasi durumu ne kadar saglikli bir diyet yaptigina ve diyetten sonra beslenme/yasam aliskanliklarina bakar. ac kalarak diyet yapmiyorsan sonradan yoyo effectle karsilasman pek mümkün degil. spor da yaparsan tabi yanisira bu riski daha da azaltmis olursun. spor yapildikca aliskanlik haline gelen birsey cünkü, psikolojik olarak da süper hissedersin fiziken de. of diyetisyen moduna girdim, cok konustum susyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Öf çok çirkin gözüküyo o minik iğneler ya sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sonuçta iştah merkezini daimi etkileyen bir şey mi, geçici mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sonuçta geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 balon said: sonuçta iştah merkezini daimi etkileyen bir şey mi, geçici mi? abi tabii ki gecici ama, sonucta o kücük igne tek basina birsey yapamiyor. senin diyet yapman gerekiyo bunun yaninda, önemli olan da bu sürec icerisinde o etkisini göstermesi istah merkezinin. dedigim gibi diyeti daha cok kolaylastiriyor. o süre icerisinde sen de yaptigin saglikli bi diyeti, nebliyim sporu falan yasam tarzi haline getirirsen zaten gecici mi yoksa daimi mi seklinde sorulara yanit aramana bile gerenk kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 karnitin kadar kolpa olmasa da, "spor yapmak önemli tabi" ye getirilen bir diğer gereksiz zımbırtı, tavsiye etmem. uzun uzun yazmıştım da vazgeçtim, kısaca şu yüzden : 6 ay boyunca iki doktorla olmuştum bunu, hepsi "uygun bir diyet" ve "spor" laflarını sıkıştırıyordu. psikolojik olarak 1-2 ay cidden tok duruyorsun ama sonra normalin %70-80 ine dönüyor iştahın. uzan yarım saat iğnelerle bekle, kulak memene ıvır zıvır ot çöp sokuştursun falan çok vakit kaybı diyet verirse denildği gibi yok salatalık suyu iç yeşil çay al hebe hübe şeklinde, abuk subuk diyetler oluyor. ve de durduğum yerde değil, iştah kapama sayesinde kilo vermeni sağlıyor ; kötü bir şey değil ama beslenme konusunda fikrin yoksa o kadar eziyet çekip ayda 1 kilo anca verebilmen epey olası. halihazırda diyet (aç kalma şeklinde değil, adam gibi hazırlanmış bir tane) + spor yapıp halen iştahlıysan dene şansını yoksa boşuna para akıtma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 vaniLLe said: balon said: sonuçta iştah merkezini daimi etkileyen bir şey mi, geçici mi? abi tabii ki gecici ama, sonucta o kücük igne tek basina birsey yapamiyor. senin diyet yapman gerekiyo bunun yaninda, önemli olan da bu sürec icerisinde o etkisini göstermesi istah merkezinin. dedigim gibi diyeti daha cok kolaylastiriyor. o süre icerisinde sen de yaptigin saglikli bi diyeti, nebliyim sporu falan yasam tarzi haline getirirsen zaten gecici mi yoksa daimi mi seklinde sorulara yanit aramana bile gerenk kalmaz. Diyet dediğin uzun vadede süregelen ve sana yavaş yavaş kilo verdiren/aldıran bir şey olduğu için aslında başlarda akapunktur desteğinden yararlanmak mantığını anlıyorum. Fakat "sonuçta iştahım alıştı, artık rahatça diyetime devam edebilirim akapunktur etkisi kalksa da " düşüncesi sanıldığı gibi aynen devam etmeyecek, fail olucaksın. Yani daha zorlanacaksın. Aslında bir nevi hani irade gücünü ertelemenden başka bir işe yaramıyor bence. O yüzden ben çok doğru bulmuyorum, bu tarz konularda diyet yapıcaksan bunu kafanda bitiriceksin; uzun vadede ben bu işi beceririm diyerek yapıcaksın. Yok akapunkturmuş yok kelepçeymiş falan bilmiyorum, bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yok canim ben de gidip para vermem zaten o icata sahsen. yalniz bu konuda hic bilgisi/tecrübesi olmayan, daha da zorlanacak olan kilolu insanlar icin,diyetin ilk raddesi olarak görülürse yararli olabilir. sonucta yeme aliskanligini cat diye degistirmek de zor. obezite derdinden muzdarip insanlari göz önünde bulundurursak hele ki. bünye meselesi, herkes yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ohahah şişkolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar