ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fakirlikten kontör yüklemedim 1.5 aydır falan (nefesim kokuyor) hala gençtürkcell kampanyalarından yararlanabilir myiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 maalesef. çünkü şifren olması gerekiyor ve şifre edinebilmen için de son 1 ay içinde kontör yüklemiş olman gerekiyor. şifre için de sfr yazıp 2222 ye gönderiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 peki 3d sinemalarda geçerli mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 almanyada iyi beslemiyorlar seni sanırım, zeka geriliği gördüm biraz:) şöyle trakya falan yarar sana özüne dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gnctrkcll.com said: 6.Kampanyadan yararlanmak için kısıtlar var mı? Bu kampanya anlaşmalı sinema salonlarında hafta içi her gün 19:00 seansına kadar(19:00 seansı hariç) geçerli olup, Bayram Tatilleri, ilk ve orta öğretim sömestre tatil dönemleri kampanyaya dahil değildir.3D, Imax ve festival filmleri kampanya dışındadır. Kampanyaya son 30 gün içinde 150 ve üzeri kontör yüklemiş, aktif gnçtrkcll şifresi alan gnçtrkcll’liler katılabilir. gnçtrkcll şifresi SFR2 yazıp 2222’ye sms gönderilerek alınabilir. Kampanyadan yararlanmak için şifre alımı 1 SMS/2 kontördür. gnçtrkcll’liler kampanyadan her gün 1defa aynı hafta içinde en fazla 3 defa yararlanabilir. Her şifre tek kullanımlıktır. http://gnctrkcll.turkcell.com.tr/kampanyalar/1-biletto-2-amigo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu kampanyayı seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gncavea çıkmış şmdide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 batuhan teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 SFR2 2222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar