sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 HOLLANDAYLA AI AYARLARININ HEPSİ EN ZORDA BU TARİHTE BU SINIRLARA ULAŞIP BU ENFLASYONA BU GELİRE BU TEKNOLOJİK GELİŞMİŞLİK DÜZEYİNE ULAŞABİLEN VARSA, BEKLERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 netherlands olmadan adam demeyiz sori =( bi de, hansa eline verebilir yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi birtek friesland lazım ve alamıyorum şaka gibi.çünkü adamlar fransa ile ally. kimse elime veremez fransadan bile 3 puan öndeyim land tech de. :D bu hansa ne zaman gg olur ? ilk defa heir to the throne oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 oyunun adını ver. 3 gün süre ver oyunu çöziyim tam taklavatını zamazingosunu çöziyim. 4 günün şafağında doğuya bak. ORDA BEN OLACAĞIM TAHSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 IN YOUR FACE oyun europa universalis 3 : Heir to the throne.Dediğim gibi, beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nasıl canım cekti lan hemen acayip avusturyamla avrupayi fethetmeye devam edeyim anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 austria = overpowered :(((((((((((88888888888888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nedir bu oyunu olayı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 tüm ünifikasyonları yapmak mı abi görevin, reps hLL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Lancelion said: tüm ünifikasyonları yapmak mı abi görevin, reps hLL TEAM abi gerçekten takıntı oldu bu iş. brandenburg al prussia yap alman devleti al germany yap holland al nederlands yap. sanırım bir tür ego tatmininie dönüştü olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Jahrein said: ya biraz baktım da ... turn based değil oyun. sen tıklıyosun yapıyosun falan elim parmaam kanar lan ben bunu oynarsam. hem computer daha kral deil mi. sonuçta eli yok kolu yok aynı anda 30 farklı görevi yapar adam sen apışıp kalırsın... işte oyunun zevki o noktada devreye giriyo.Yeri geliyo savaşın ortasında pause layıp şehirlerinle,bütçenle,politik kararlarıla,veliahtınla,isyanlarla,kolonilerle vs. ilgilenmen gerekiyor. Büyük devlet aldıysan zaten oyunun çoğu savaşla geçiyor diyebiliriz. Turn based değil oyun civ. gibi. Rts gibi, ama pause layıp herşeyi yapabiliyorsun (ya da hızı düşürüp/arttırıp).Risk gibi düşün.Türü ne tam olarak bilemedim şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu da alamanya jahrein senin için koyuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 brandenburgdan başka german devleti ile almanya yapmak oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar